More

  Team Vannulven knuste all NM-konkurranse

  Jack Moe, Morten Martiniussen og Håkon Dahl i Team Vannulven var ustoppelige i lagklassen i ferskvann under NM i sportsfiske 2016.

  Team Vannulven endte til slutt på 301 poeng. Det er 101 poeng mer enn SFK Laken II, bestående av Ole-Håkon Heier, Karl Johan Sæth og Thomas Dehlin, som dessverre gikk bort i august. På tredjeplass i lagklassen i ferskvann havnet Team Storfisker, bestående av Andreas Næristorp, Andreas Ånerud Johansen og Lars Holte.

  Blant Team Vannulvens godfisker i 2016 finner vi Sørv på 700 gram, sik på 1210 gram, mort på 740 gram, lake på 3870 gram, karuss på 1530 gram, gullbust på 190 gram, flire på 750 gram, brasme på 3510 gram, abbor på 1510 gram, asp på 3370 gram, gjedde på 9840 og karpe på 6020.  I ferskvann lag-klassen kan en melde inn alle ferskvannsfisker med specimenvekt på over 150 gram. De ti største eksemplarene av hver art er tellende i sammendraget, og hver deltaker kan ha inntil to tellende fisk per art. Det vil si at hvert lag kan ha inntil seks tellende fisker på sammenlagtlisten. Toppfisken gir ti poeng, og poengsummene faller proporsjonalt med fiskenes plasseringer. Det betyr at en deltaker maksimalt få 19 poeng per art.

  Les også: Jack Moe til topps i ferskvannsklassen

  Les også: Andreas Næristorp er årets saltvannsfisker 2016

  I ferskvannsklassen ble det i 2016 registrert til sammen 221 godkjente fisker. Disse hadde en samlet vekt på 493,1 kilo. Team Vannulven fikk altså klart mest poeng i sammendraget, og kan dermed titulere seg som norgesmestre.

  Den fullstendige resultatlisten for ferskvann lag-klassen finner du her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles