More

  SFK Galskap Westside vant rotteracet

  Den klart jevneste av NM-konkurransene i 2016 var lagklassen i saltvann. Her kjempet tre lag om seieren hele veien inn, men til slutt var det SFK Galskap Westside som trakk det lengste strået.

  SFK Galskap stilte med fire lag i NM i sportsfiske 2016, og det var altså Westside, bestående av Kjetil Guttormsen, Markus Bygnes Guttormsen og Albin Dal, som trakk det lengste strået i saltvann lag-klassen. Med 371 poeng endte de til slutt 20 poeng foran Team Amundsen, bestående av Øistein Winther, Henrik Vågenes og Stig-André Helland og 32 poeng foran Team Nor Bunkring, bestående av Anders Kristoffersen, Preben Skaugen og Hans Marius Kaasa.

  Blant SFK Galskap Westside sine godfisker i 2016 finner vi stor berggylte, fin paddetorsk, to skjellbrosmer, flere havabbor og specimen på både blålange, brungylt, fjesing, grønngylt, sandflyndre, skrubbe og fløyfisk.

  I saltvann lag-klassen kan en melde inn alle saltvannsfisker med specimenvekt på over 150 gram. De ti største eksemplarene av hver art er tellende i sammendraget, og hver deltaker kan ha inntil to tellende fisk per art. Det vil si at hvert lag kan ha inntil seks tellende fisker på sammenlagtlisten. Toppfisken gir ti poeng, og poengsummene faller proporsjonalt med fiskenes plasseringer. Det betyr at en deltaker maksimalt få 19 poeng per art.

  I saltvannsklassen ble det i 2016 registrert til sammen 1134 godkjente fisker. Disse hadde en samlet vekt på 3218,18 kilo. SFK Galskap Westside fikk altså mest poeng i sammendraget, og kan dermed titulere seg som norgesmestre.

  Den fullstendige resultatlisten for saltvann lag-klassen finner du her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles