More

  Fluefiske i Belize

  En fisketur til Belize, San Pedro er helt fantastisk. Og økonomisk gunstig! Les alt om fluefiske i Belize

  Billig og enkelt :

  Tropisk fiske i Caribien er ofte forbundet med høye priser og ”all inklusive” på hotellet. Dette drar opp prisene en god del, og ikke alle ønsker å ta seg råd til det. Vi har derfor laget en pakke som kombinerer topp fiske og topp guiding med et hotell i lavere prisklasse. For totalt ca. kr. 23.000,- inlkludert fly kan du nå fiske på et av de beste stedene i hele Belize, og du får de samme fiskeopplevelsene som på de dyrere pakkene. Hotellet ligger rett på stranden i San Pedro, og du bor like ved billige kaféer, barer og restauranter. Rommene har 2 dobbeltsenger, bad, kjøleskap, Tv, dusj, takvifter og trådløs internett, og du blir plukket opp av fiskeguidene på stranden utenfor hotellet hver morgen. Enkelt og greit!

  Frokost og middag spiser du på caféer eller restauranter som passer din lommebok, eller du kan kjøpe mat som du spiser på hotelrommet. Under fisket har guidene med drikke og en enkel lunsj til deg. Du er ute ca. 8 timer med guiden hver dag, fra f.eks kl. 07.00 – 15.00.

  [googlemap src=»https://maps.google.no/maps?q=San+Pedro,+Belize&hl=en&sll=16.513783,-88.36647&sspn=0.718224,0.97641&oq=Belize+-+San+Pedro&hnear=San+Pedro,+Belize&t=m&z=14″ height=»200″ ]

  Fluefiske i Belize – rundt San Pedro :

  Fisket i Belize er helt fantastisk!  Det er mye bonefish i området, og det vil ofte dukke opp muligheter for å prøve seg på tarpon og permit. Området rundt San Pedro består av store mangroveøyer og bukter, både myke og hardpakkede ”sand flats” og ”turtle grass flats”. Revet utenfor San Pedro går nordover hele veien opp til Mexico, og tilbyr veldig bra fiske etter bonefish. Tarponfisket vest for San Pedro er noe av det beste man kan finne, og ”The Savanna flats” er godt kjent for å produsere tarpon året rundt. Mindre tarpon på 25 til 70 pund finnes året rundt, mens de større ofte kommer innom i perioder og forsvinner igjen. Det kommer i perioder inn større mengder med permit på områder med 6 til 12 fot dypt vann, og da er fiske fra båt helt nødvendig. Kystlinjen har flere elver og laguner, og du finner omtrent alt av arter som liker seg i tropiske farvann. På innsiden av revet,”the cayes”, er det sandflats og tidevanns-strømmer. Dette er produktive habitater for de fleste tropiske fiskeslag..

  Klima :

  Det er varmt på disse breddegradene, og luftfuktigheten er mye høyere enn vi er vandt til. Solbeskyttelse er viktig! Du står i vann/båt hele dagen, og sola reflekteres i vannet. Den dobble dosen sol gjør det helt nødvendig å bruke cap og solbriller, og mange velger å fiske i langermede tynne skjorter de første dagene. Tynne luftige langbukser kan også være nødvendig om man ankommer Belize med vinterbleke legger. Husk solkrem! Det kan være noe mygg og knott på de karibiske øyene, men det er skjeldent noe problem. Det kan allikevel være lurt å ta med myggmiddel dersom man generelt er plaget med myggstikk.

  Nedlastninger

  Program 2012/2013 – Last ned

  Kontakt

  Kontakt XXL Adventure

  Fluefiske i Belize - reis med XXL Adventure

  Bildegalleri om fluefiske i Belize

  [divider]

  Andre fluefiskereiser og eksotiske fisketurer

  [maplist categories=»308″ showdirections=»false» hidecategoriesonitems=»true» simplesearch=»true» hidefilter=»true» hidesort=»true» locationsperpage=»5″]

  [divider]

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles