More

  Team Fladen Navia Lowrance til topps i årets Langesundfestival

  Det ble en beinhard kamp om førsteplassen i årets Langesundfestival, men det var til slutt Team Fladen Navia Lowrance som trakk det lengste strået.

  Av: Endre Hopland

  Med til sammen 1357,7 poeng, fordelt på 25 forskjellige arter, tok Team Fladen Navia Lowrance innersvingen på all konkurranse under helgens fiskekonkurranse i Langesund, for øvrig den 30. i rekken.

  Svenskene er slett ikke ukjent med å gjøre det bra i Nordens største fiskekonkurranse for småbåter, men i helgen imponerte de virkelig. Fisket i Langesund-skjærgården var nemlig unormalt tregt og vanskelig denne helgen, og bare tre lag endte på over 1000 poeng, mot tolv lag i fjor.

  Team Fladen Navia Lowrance la grunnlaget for sammenlagtseieren med solid fisking under- og ledelse etter første konkurransedag, og da det hele skulle avgjøres søndag, fulgte de altså opp på en overbevisende måte. Sei på gode 7,7 kilo og brosme på 9+ var noen av dagens godfangster.

  Karene i Team Fladen Navia Lowrance er veteraner i Langesund, og ingen ble veldig overrasket over at det var svenskene som gjorde det best i helgen. Litt mer overraskende var det derimot at de danske debutantene i Team Stormen slo til med 1340,26 poeng, og kapret en meget solid andreplass i sin aller første konkurranse i krevende Langesund.

  Tredjeplassen gikk i år til Trutta Raymarine 1, det siste laget med firesifret poengsum under årets festival. Det lokale håpet endte på 1152,31 poeng. Trutta Raymarine 2 endte på sin side på 980,69 poeng. Det holdt til fjerdeplass. Femteplassen knep svenske Team Abu/Garmin, som vant festivalen både i 2016 og 2017.

  Årets største fisk ble en lange på 13,56 kilo, signert Team Abu/Garmin. Espen Abrahamsen fra Trutta Raymarine 1 vant årets sjøørretkonkurranse med en fisk på 1,33 kilo, mens Tore Grefstad fra Trutta Garmin fikk størst makrell, som i Langesund er verdt et gavekort på 5000 kroner hos Nor Bunkring.

  Vi kommer tilbake med mer fra årets Langesundfestival i løpet av uken.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles