More

  Norsk sjetteplass før siste fiskedag i Trolling Master Bornholm

  Karene i Team Blega har meldt inn godkjent laks etter samtlige dager under Trolling Master Bornholm, og har heng på pallen før siste fiskeøkt.

  Av: Endre Hopland

  Team Blega, som består av Aslak Brækken og Jarle Olsen, ledet som tidligere skrevet verdens største trollingkonkurranse etter første fiskedag. Da veide de inn tre laks, og endte på pene 376 poeng. Under dag to og tre gikk det tråere, men med godkjent fisk innveid begge dagene, verdt henholdsvis 78 og 59 poeng, står sørlendingene bokført med 513 poeng i sammendraget. Dette holder altså til en sjetteplass når en fiskedag gjenstår.  Les også: Trolling Master Bornholm er i gang med 29 norske båter i startfeltet

  Det soleklart beste utgangspunktet foran siste og avgjørende fiskedag på Bornholm er det Garmin Sweden som har. Skipper Per Karlsson og hans to gaster har levert laks verdt henholdsvis 305, 152 og 341 poeng i løpet av de tre første fiskedagene, og den totale poengsummen på 798 er rett og slett imponerende.

  Landsmennene i Rodman, med skipper Lars Hedberg i spissen, kom tregt i gang under årets Trolling Master Bornholm, og endte første fiskedag uten tellende fisk. Med innmeldt laks verdt 268 poeng etter dag to og 463 poeng etter dag tre, har karene likevel plassert seg på en råsterk andreplass med 731 poeng sammenlagt.

  Etter tre fiskedager er det også svensker på tredjeplass i konkurransen. Team Gladsax, som fisket best av samtlige båter i konkurransen under dag to, står bokført med 685 poeng før dagens avslutning. Finske Garmin/Maranello Fishing Team ligger på sin side på en foreløpig fjerdeplass med 638 poeng, mens tyske Puffin innehar femteplassen med 529 poeng. Like bak følger altså Team Blega fra Norge.

  Trolling Master Bornholm avgjøres i dag, og det er utvilsomt Team Blega som ligger best an av de norske båtene. Det neste norske laget på resultatlisten er Team Mjøsa. Skipper Johnny Nohr og co. har plassert seg på en foreløpig 22. plass med 346 poeng.

  Les også: Rekordstor norsk deltakelse i Trolling Master Bornholm 2018

  Kampen om konkurransens største laks ledes nå av svenske Niels Sörensen, som landet en fisk på 18,4 kilo under gårsdagens fiske. Det vil si at danske Mike Pedersens laks på 17,24 kilo fra dag to og norske Christian Røine sin laks på 17,14 kilo fra dag en er flyttet nedo til henholdsvis andre- og tredjeplass på listen.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles