More

  Norsk dominans under første dag av Trolling Master Bornholm

  Etter første fiskedag av Trolling Master Bornholm er det norsk ledelse i både båtklassen og kampen om årets største laks.

  Av: Endre Hopland

  Som tidligere skrevet ble verdens største trollingkonkurranse, Trolling Master Bornholm, sparket i gang i dag tidlig, med hele 29 norske båter i startfeltet. Flere av disse har også gjort sine saker veldig bra under konkurransesns første fiskedag. Karene i båt 370, Team Blega med skipper Aslak Brækken i spissen, har gjort det best av alle. Med tre flotte lakser landet, står nordmennene bokført med pene 376 poeng. Det er 71 mer enn Garmin Sweden på andreplass.  Tredjeplassen etter første fiskedag er også norsk, og tilhører Team Mjøsa med skipper Johnny Nohr i spissen. Mjøsa-karene står bokført med 249 poeng så langt i konkurransen.

  I Trolling Master Bornholm er den største laksen etter endt konkurranse verdt 100 000 danske premiekroner. Etter dag en er det TMB-debutanten Christian Røine fra norske Team Skrekk som topper denne listen med en faktastisk fisk på hele 17,04 kilo. Dette er en kilo mer enn svenske Kevin Fuxingers andreplassfisk.

  – Det er ellers tre nordmenn blant topp fem i konkurransen om største laks. Teamene disse fiskerne konkurrerer for ligger på topp fire i klassen for beste båt. Gratulerer til alle sammen, melder Frank Ronny Johansen i A-Team Trolling, det norske teamet som har havnet høyest på resultatlistene i Trolling Master Bornholms historie.

  – For vår del ble det bare to lakser i dag, begge på 72 centimeter og begge litt for små til å komme på resultatlisten i dag. Men i morgen er det nye muligheter, sier Johansen.

  Levende bilder av innveiingen av dagens største fisker, samt arrangørens tanker rundt første fiskedag, finner du her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles