More

  Mike Pedersen overtar ledelsen med denne kjempelaksen

  Under andre fiskedag av Trolling Master Bornholm ble det tatt nok en kjempelaks som vipper norske Christian Røine ned fra toppen av pallen.

  Av: Endre Hopland

  I Trolling Master Bornholm, verdens største trollingkonkurranse, konkurreres det i klassene Beste båt og Størst fisk. Etter første fiskedag ledet norske Team Blega med skipper Aslak Brækken i spissen båtklassen med pene 376 poeng Christian Røine fra norske Team Skrekk toppet klassen for størst fisk med en nydelig laks på 17,04 kilo.  Under den direktesendte innveiingen nå i kveld ble det klart at dagens fiske har resultert i en enda større fisk.

  Les også: Norsk dominans under første dag av Trolling Master Bornholm

  Danske Mike Pedersen, som fisker i båt nummer 215 sammen med sin far, landet nemlig en laks på 17,26 kilo under torsdagens fiske. Dermed er det dansk ledelse i kampen om de 100 000 premiekronene Trolling Master Bornholms største laks er verdt.

  Den kjente svenske trollingeksperten Andreas Ander og hans Team Team Gladsax gjorde det ellers best av samtlige båter under andre fiskedag i Bornholm, en dag som måtte avbrytes før tiden grunnet tåke. Ingen norske båter havnet blant de ti beste torsdag.

  Les også: Trolling Master Bornholm er i gang med 29 norske båter i startfeltet

  Blant de 370 båtene som deltar under årets utgave av Trolling Master Bornholm, er hele 29 norske. Dette er 14 flere enn den gamle rekorden på 15 fra 2016, og det høye deltakertallet viser helt klart at trollingfisket er på vei opp og frem også her til lands.

  Hooked kommer tilbake med oppdateringer fra de to siste dagene av Trolling Master Bornholm etter endt innveiing. Følg ellers med her for flere nyheter fra verdens største trollingkonkurranse.

  Les også: Rekordstor norsk deltakelse i Trolling Master Bornholm 2018

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles