Trolling Master Bornholm er i gang med 29 norske båter i startfeltetDel dette:

Ventetiden er over for de 29 norske lagene som deltar under årets Trolling Master Bornholm. Klokken 12.00 i dag ble verdens største trollingkonkurranse sparket i gang.

Av: Endre HoplandDe neste dagene skal hele 370 båter, inkludert fantastiske 29 norske, kjempe om heder, ære og solide pengepremier i havet utenfor Danmark. Den tidligere norske deltakerrekorden var på 15 båter tilbake i 2016. I år er antallet altså nesten fordoblet.

Les også: Rekordstor norsk deltakelse i Trolling Master Bornholm 2018

– Den prosentvise sjansen for at et norsk team skal gå helt til topps i TMB øker med den rekordstore deltakelsen, i hvert fall når det gjelder størst laks, der hovedpremien er på 100 000 danske kroner. Størst laks kan alle påmeldte deltakere få. Her handler det om å være på rett sted til rett tid med riktig utstyr, sier Frank Ronny Johansen i A-Team Trolling, som i fjor endte på en meget imponerende sjetteplass i TMB, den beste plasseringen noen gang for en norsk båt.

Utenom hovedpremien for størst laks, er det sammenlagtseieren som gjelder i Trolling Master Bornholm. Den båten med mest poeng etter fire fiskedager, stikker av med en førstepremie på 40 000 danske kroner, i tillegg til den den gjeveste tittelen av de alle: Årets trollingmaster.

– Dette er en fantastisk gjennomført konkurranse som bare må oppleves. Ingen som tar turen kommer ikke til å angre, sier A-Team-sjef Johansen.

Den fullstendige deltakerlisten for Trolling Master Bornholm 2018 finner du ellers her. Hooked følger tradisjonen tro konkurransen, så sving innom sidene våre fra tid til annen.

Del dette:
Prev Piggvar-suksess for første gang på over 20 år
Next Norsk dominans under første dag av Trolling Master Bornholm

Comments are closed.