More

  Trolling Master Bornholm er i gang med 29 norske båter i startfeltet

  Ventetiden er over for de 29 norske lagene som deltar under årets Trolling Master Bornholm. Klokken 12.00 i dag ble verdens største trollingkonkurranse sparket i gang.

  Av: Endre Hopland

  De neste dagene skal hele 370 båter, inkludert fantastiske 29 norske, kjempe om heder, ære og solide pengepremier i havet utenfor Danmark. Den tidligere norske deltakerrekorden var på 15 båter tilbake i 2016. I år er antallet altså nesten fordoblet.  Les også: Rekordstor norsk deltakelse i Trolling Master Bornholm 2018

  – Den prosentvise sjansen for at et norsk team skal gå helt til topps i TMB øker med den rekordstore deltakelsen, i hvert fall når det gjelder størst laks, der hovedpremien er på 100 000 danske kroner. Størst laks kan alle påmeldte deltakere få. Her handler det om å være på rett sted til rett tid med riktig utstyr, sier Frank Ronny Johansen i A-Team Trolling, som i fjor endte på en meget imponerende sjetteplass i TMB, den beste plasseringen noen gang for en norsk båt.

  Utenom hovedpremien for størst laks, er det sammenlagtseieren som gjelder i Trolling Master Bornholm. Den båten med mest poeng etter fire fiskedager, stikker av med en førstepremie på 40 000 danske kroner, i tillegg til den den gjeveste tittelen av de alle: Årets trollingmaster.

  – Dette er en fantastisk gjennomført konkurranse som bare må oppleves. Ingen som tar turen kommer ikke til å angre, sier A-Team-sjef Johansen.

  Den fullstendige deltakerlisten for Trolling Master Bornholm 2018 finner du ellers her. Hooked følger tradisjonen tro konkurransen, så sving innom sidene våre fra tid til annen.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles