Rekordstor norsk deltakelse i Trolling Master Bornholm 2018

STOR NORSK INTERESSE: Trolling Master Bornholm har hele 28 norske båter på startstreken neste år. På bildet ser vi Lars Erik Knippa og Jan Cato Skoglund med en kjempelaks på over 22 kilo fra Bornholm. (Foto: Privat)

Hele 29 norske båter stiller til start når Trolling Master Bornholm sparkes i gang 2. mai neste år. Det er grusing av den gamle rekorden.

Av: Endre Hopland

Onsdag 2. mai klokken 12.00 går startskuddet for Trolling Master Bornholm, verdens største trollingkonkurranse. Blant de 370 båtene som stiller til start i 2018 er 29 norske. Dette er 14 flere norske båter enn den gamle rekorden på 15 fra 2016, og det høye deltakertallet viser helt klart at trollingfisket er på vei opp og frem også her til lands.

– Den prosentvise sjansen for at et norsk team skal gå helt til topps i TMB øker med den rekordstore deltakelsen, i hvert fall når det gjelder størst laks der hovedpremien er på 100 000 danske kroner. Størst laks kan alle påmeldte deltakere få. Her handler det om å være på rett sted til rett tid med riktig utstyr, sier Frank Ronny Johansen i A-Team Trolling, som i år endte på en meget imponerende sjetteplass i TMB, den beste plasseringen noen gang for en norsk båt.

Utenom hovedpremien for størst laks, er det sammenlagtseieren som gjelder i Trolling Master Bornholm. Den båten med mest poeng etter fire fiskedager, stikker av med en førstepremie på 40 000 danske kroner, i tillegg til den den gjeveste tittelen av de alle: Årets trollingmaster.

Annonse

– Dette er en fantastisk gjennomført konkurranse som bare må oppleves. Ingen som tar turen kommer ikke til å angre., sier A-Team-sjef Johansen.

Dessverre er det slik at dersom du ikke har meldt deg på Trolling Master Bornholm 2018 enda, er du nå for sent ute. Alle plassene i neste års konkurranse er nemlig tatt. Det finnes likevel håp dersom du satt for lenge på gjerdet. Arrangøren har nemlig opprettet en venteliste, så dersom du sender de en e-post, kan det fremdeles være håp.

Den fullstendige deltakerlisten for Trolling Master Bornholm 2018 finner du ellers her.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...