Drømmefisken april: Påskestemning og flyndre fra isen

Hver måned deler vi ut fire premier i Drømmefisken, blant annet for månedens historie og månedens bilde. I april går disse til Thor Olav Voigt Johnsen og Frida Samuelsen Tangen.

Av: Endre Hopland

Aprilvinnerne i vår store fiskekonkurranse Drømmefisken ble kåret for et par uker siden, og det var Thomas Roos Aas som stakk av med premien for månedens største fisk, mens Daniel Johansson kapret månedens jurypris.

Les også: Vinn unik tur til Alaska verdt 250 000 kroner – dette er Drømmefisken

De to andre prisene vi deler ut på månedlig basis er månedens historie og månedens bilde. I april går premien for månedens bilde til Frida Samuelsen Tangen som brukte påsken på best tenkelig vis, og fikk en ørret på 460 gram fra isen.

Annonse

Premien for månedens historie går til Thor Olav Voigt Johnsen. Den er ikke veldig lang, men det må den heller ikke være. Månedens historie for april leser du i sin helhet her:

Vi var ute og prøvde oss på torskefiske fra isen, og jeg fikk en bitteliten en på 750 gram. Dette var ikke så spennende, men det var derimot fisken jeg fikk etterpå: Min aller første sandflyndre! Da ble jeg så glad at den måtte få et lite kyss før jeg slapp den fri igjen.

Ønsker du å delta i Drømmefisken? Gå til www.hooked.no/drommefisken for å registrere deg og få muligheten til å vinne flotte premier hver eneste måned.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...