More

  Drømmefisken april: Påskestemning og flyndre fra isen

  Hver måned deler vi ut fire premier i Drømmefisken, blant annet for månedens historie og månedens bilde. I april går disse til Thor Olav Voigt Johnsen og Frida Samuelsen Tangen.

  Av: Endre Hopland

  Aprilvinnerne i vår store fiskekonkurranse Drømmefisken ble kåret for et par uker siden, og det var Thomas Roos Aas som stakk av med premien for månedens største fisk, mens Daniel Johansson kapret månedens jurypris.  Les også: Vinn unik tur til Alaska verdt 250 000 kroner – dette er Drømmefisken

  De to andre prisene vi deler ut på månedlig basis er månedens historie og månedens bilde. I april går premien for månedens bilde til Frida Samuelsen Tangen som brukte påsken på best tenkelig vis, og fikk en ørret på 460 gram fra isen.

  Premien for månedens historie går til Thor Olav Voigt Johnsen. Den er ikke veldig lang, men det må den heller ikke være. Månedens historie for april leser du i sin helhet her:

  Vi var ute og prøvde oss på torskefiske fra isen, og jeg fikk en bitteliten en på 750 gram. Dette var ikke så spennende, men det var derimot fisken jeg fikk etterpå: Min aller første sandflyndre! Da ble jeg så glad at den måtte få et lite kyss før jeg slapp den fri igjen.

  Ønsker du å delta i Drømmefisken? Gå til www.hooked.no/drommefisken for å registrere deg og få muligheten til å vinne flotte premier hver eneste måned.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles