More

  Drømmefisken april: Voksen gjedde og finfin fjordsei

  De andre månedsvinnerne i Drømmefisken er kåret, og det er Thomas Roos Aas som stikker av med premien for månedens største fisk, en grov gjedde på 11,2 kilo. Thomas skriver følgende om fangsten:

  «Kristin Roos Aas (mamma), Erik Walmann, Fredrick Evensen og jeg var ute for og teste gjedda. Det var ikke mulig og sette ut båt med bil, så vi måtte bruke traktor. Kjekt å være bonde da. Fredrick kom ikke før vi hadde fisket et par timer. Mamma hadde fått ei lita snipe, men ellers hadde det vært tregt. Med Fredrick på plass i båten var det bare til å nøta på, og tidlig på året som det var så handlet det om å bruke lang tid på få steder. 30 minutter etter at Fredrick hadda ankommet smeller det. Stokk? Ja, helt til den begynte å bevege på seg. Tunge, langsomme headshakes som til slutt endte i to brutale utras. Etter en morsom fight kunne Fredrick pent lande fisken i håven. 11 200 gram og 119 centimeter med gjedde tatt på haspel og en Renz Tail. Dette leverte varene. Fantastisk moro. For et år dette kan bli. Skitt fiske, folkens!»  Akkurat denne turen ble ekstra spesiell, da både mor og sønn Roos Aas fikk gjedde på over ti kilo. Dette kan du lese mer om her.

  Månedens jurypris går denne gangen til Daniel Johansson for hans flotte fjordsei på 7,98 kilo. Daniel skriver følgende om fangsten:

  «Når du er i ferd med å gi opp dagen, og plutselig får denne på kroken. Slikt kan snu en totalt drittdag til verldens beste på to sekunder.»

  Månedsvinnerne får en wobblerpakke med årets nyheter fra Rapala (størst fisk) og en forundringspakke fra Hooked (juryprisen). Vi gratulerer!

  Ønsker du å delta i Drømmefisken? Gå til www.hooked.no/drommefisken for å melde deg på.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles