More

  Drømmefisken april: Voksen gjedde og finfin fjordsei

  De andre månedsvinnerne i Drømmefisken er kåret, og det er Thomas Roos Aas som stikker av med premien for månedens største fisk, en grov gjedde på 11,2 kilo. Thomas skriver følgende om fangsten:

  «Kristin Roos Aas (mamma), Erik Walmann, Fredrick Evensen og jeg var ute for og teste gjedda. Det var ikke mulig og sette ut båt med bil, så vi måtte bruke traktor. Kjekt å være bonde da. Fredrick kom ikke før vi hadde fisket et par timer. Mamma hadde fått ei lita snipe, men ellers hadde det vært tregt. Med Fredrick på plass i båten var det bare til å nøta på, og tidlig på året som det var så handlet det om å bruke lang tid på få steder. 30 minutter etter at Fredrick hadda ankommet smeller det. Stokk? Ja, helt til den begynte å bevege på seg. Tunge, langsomme headshakes som til slutt endte i to brutale utras. Etter en morsom fight kunne Fredrick pent lande fisken i håven. 11 200 gram og 119 centimeter med gjedde tatt på haspel og en Renz Tail. Dette leverte varene. Fantastisk moro. For et år dette kan bli. Skitt fiske, folkens!»

  Akkurat denne turen ble ekstra spesiell, da både mor og sønn Roos Aas fikk gjedde på over ti kilo. Dette kan du lese mer om her.

  Månedens jurypris går denne gangen til Daniel Johansson for hans flotte fjordsei på 7,98 kilo. Daniel skriver følgende om fangsten:

  «Når du er i ferd med å gi opp dagen, og plutselig får denne på kroken. Slikt kan snu en totalt drittdag til verldens beste på to sekunder.»

  Månedsvinnerne får en wobblerpakke med årets nyheter fra Rapala (størst fisk) og en forundringspakke fra Hooked (juryprisen). Vi gratulerer!

  Ønsker du å delta i Drømmefisken? Gå til www.hooked.no/drommefisken for å melde deg på.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles