More

  Jan Erik Unnestad topper Pikewallis Challenge etter vårfisket

  Selv om det har vært sommer over Sør-Norge i flere uker allerede, er det først nå kalenderen henter oss igjen. Her er ståa i Pikewallis Challenge etter vårfisket.

  Av: Endre Hopland

  I Pikewallis Challenge konkurreres det i to klasser, Abbor og Gjedde, men det er utvilsomt sistnevnte som er mest populær.  Hver fisker kan melde inn inntil ti gjeldende fisker, og det er den som har høyest totalvekt på fisken når året er omme som stikker av med seieren i Pikewallis Challenge.

  Det er jevnt i toppen i årets konkurranse, men tidlig i juni er det Jan Erik Unnestad som topper listen med til sammen 58 900 gram gjedde. Inkludert i denne fangsten er en skikkelig godfisk på 11,55 kilo.

  Like bak lurer Arnoldas Kupstas med 55,70 kilo, mens Stian Reigstad innehar en foreløpig tredjeplass med 45,0 kilo gjedde. Topp ti-listen ser ut som følger:

  1. 58900 Jan Erik Unnestad
  2. 55700 Arnoldas Kupstas
  3. 45000 Stian Reigstad
  4. 44024 Kristoffer Bjørglund
  5. 40382 Atle Nerland
  6. 31900 Ole Fosby
  7. 25920 Atle Høidalen
  8. 23400 Johan Tørrisen
  9. 20600 Rolf M. Grenberg
  10. 18800 Kristin Roos Aas

  Du kan få med deg alle innmeldingene i Pikewallis Challenge, og bidra med dine egne, her. Ønsker du hyppige oppdateringer på hva som skjer i det norske predatormiljøet, finner du alltid disse hos Pikewallis.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles