Zipwear – ditt nye favorittplaggDel dette:

Northern Playground sitt Zipwear-undertøy er både varmt og komfortabelt, men også genialt enkelt å ta av seg dersom det skulle blir for klamt. Dette er et soleklart must for folk som ferdes utendørs.

Av: Endre HoplandHar du noen gang kledd deg for godt, og vært gjennomsvett lenge før du er fremme på fiskeplassen? Selvsagt har du det. Det har vi alle. Men det trenger ikke være slik. De siste månedene har vi testet Ziplongs fra Northern Playground, og vi har virkelig latt oss imponere. Undertøyet har vært i bruk på havet, under vading og på fisketurer som inkluderte lange gåturer utover i lyngheiene, og det gjør jobben hele veien.

Zipwearet ble til som en direkte konsekvens av at utviklerne fikk for mange flotte naturopplevelser ødelagt av klamt, vått og kaldt undertøy. En gammel symaskin og noen glidelåser ble løsningen på problemet. Nå kunne nemlig ullstillongsene tas av på et øyeblikk straks det begynte å bli varmt, og tas på igjen nesten like kjapt – uten engang å måtte tre ut av skoene.

Ideen er nå satt ut i fullproduksjon, under merkenavnet Northern Playground Zipwear. Klærne finnes i ulike modeller og materialer, og det er Ziplongs 3/4 i merinoull vi har testet, i kombinasjon med gode og lange ullsokker. Vi kan med hånden på hjertet si at dette er et klesplagg som kommer til å bli flittig brukt også i fremtiden. Grunnen til dette er sammensatt.

For det første holder Ziplongsen deg varm. Det er det mye annet undertøy som gjør også, så det er ikke noen sensasjon i seg selv. Det som derimot taler veldig til Ziplongsens fordel er komforten. Den fine merinoullen både isolerer og puster, helt uten antydning til kløe. Og siden komfort er å foretrekke når en skal ha på seg de samme klærne over lengre tid, er dette egenskaper en kjapt lærer seg å sette pris på.

Det punktet som virkelig skiller Ziplongsen fra annnet undertøy, er likevel glidelåsene i sidene. Tanken om å kunne kle av- og på seg i en fart etter vær og temperatur, funker faktisk veldig bra i praksis, også. Klærne er utviklet for folk med en aktiv livsstil, og selv om vi primært har brukt dem på fisketurer, har vi for ordens skyld hatt dem på under noen fjellturer og joggeøkter, også. Og helhetsinntrykket er altså godt. Veldig godt.

Gode klær er viktige for oss som ferdes mye ute, spesielt nå når de kalde månedene banker på døren. Med Ziplongs innerst er du godt rustet for det meste vinteren kan by på, også godværsperioder med sol og varme. Klærne får du nemlig av deg igjen på et blunk. Ziplongs nbefales på det varmeste (pun intended).

Del dette:
Prev Spennende og rimelige isfiskenyheter
Next Tok over fem tonn laks på 12 kilometer med elv

Comments are closed.