More

  Test av Swarovski dS 5-25×52

  Vi tok med oss og gjorde en test av Swarovski dS – det som av mange omtales som fremtidens kikkertsikte.

  https://youtu.be/Kg2RgtlWKfA

  Tidligere i år fikk vi en telefon fra Swarovski som fortalte at de endelig kunne begynne å vise frem dS’en. Kikkertsiktet som de lanserte for en god stund tilbake på IWA og som vi skrev kort om da.  Men nå er det faktisk slik at produktet er butikk og de lurte på om vi ville ta en liten prøverunde. Og slikt synes vi jo er gøy! Så vi lånte vi med oss en Swarovski dS 5 25×52 for å ta en liten test og se hvordan denne nyvinningen faktisk funker i praksis. Innebygd kulebanekompensator, avstandsmåler og kikkertsikte i ett. Synkronisering av ammunisjonsprofiler over egen App/Bluetooth. Funker det i praksis?

  Mye elektronikk og flotte muligheter – skulle bli spennende å se om Arild som stoler mest på ting uten batterier, lot seg begeistre.

  Jeg besøker Arild på Ringerike Skytesenter og tar en runde på langsholdsbanen. Vi rigger oss opp på 600 meter og 500 meter – samt et par kortere hold. Hvordan det gikk ser du i videoen over.

  Klikk her og les mer om produktet hos Skitt Jakt

  Noen bilder av Swarovski dS 5-25×52

  Jaktens fremtid ligger foran oss.

  Og takket være nye dS er morgendagen allerede her.

  Swarovski dS 5-25x52P representerer en helt ny generasjon av kikkertsikter som kombinerer de optiske egenskapene til konvensjonell sikteoptikk med de viktigste fordelene ved digital sikteoptikk, for å skape en imponerende, fullendt enhet.

  Det har aldri vært enklere å konsentrere seg om jaktens viktigste aspekter. Swarovski dS viser automatisk korrekt siktepunkt, viktige måledata og sidejusteringsmerker i kikkertsiktets head-up-display med en gang du trykker på knappen. Dette gir garantert enkel håndtering og lynrask respons, siden du ikke behøver å justere kikkertsiktet manuelt før du skyter.

  Grunnlaget for beregning av nøyaktig siktepunkt kommer fra verdiene for avstand, skytevinkel, lufttrykk og temperatur som har blitt målt av dS på stedet, i tillegg til ballistiske opplysninger for skytevåpen/ammunisjon-kombinasjonen som brukes i hvert enkelt tilfelle.

  SMART TILKOBLING
  dS Configurator brukes til å legge inn ballistiske opplysninger og innstillinger for tilpassing av displayet. Dette er den nye smarttelefonappen som er tilgjengelig for nedlasting gratis fra App Store eller Google Play. De lagrede opplysningene blir så overført via Bluetooth® til kikkertsiktet.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles