More

  Spennende og rimelige isfiskenyheter

  Isen ligger allerede trygg flere steder i landet, og de første abborene har for lengst vært på avkrokingsmattene. Her er et par nyheter fra Pure Fishing for den videre isfiskesesongen.

  Ambassadeur Black Max har mer enn et tøft utseende. Fire kulelager og MagTrax-kastebrems gir lange kast, mens PowerDisk-bremsesystemet gir deg god kontroll ved kjøring av fisk.

  – Med sitt nye Duragear-messingdrev og redesignede snellefot, får du her en mer slitesterk og ergonomisk snelle. La deg ikke lure av den lave prisen. Dette er en Ambassadeur, og Black Maxen egner seg meget godt til isfiske, melder leverandøren.

  Ambassadeur Black Max

  Den snedige snellen har en veiledende pris på hyggelige 899, og er absolutt noe å vurdere som julegave til både seg selv og andre.

  Ugly Stik Ice er neste generasjon Ugly Stik. Stengene er lettere og bedre balansert, men med den samme ekstreme styrken Ugly Stik er kjent for. Stengene har som sine forgjengere en klinge av grafitt og glassfiber. De nye stengene kommer også med de uknuselige stangringene Ugly Tuff, samt et forbedret EVA-grep.

  – Ugly Stik Ice-stengene kommer i to lengder, og begge er rigget for både haspel- og multiplikatorsneller. Ugly Stik Ice 4’6’’ er en god kandidat på sjøisen og til gjeddefiske, mens Ugly Stik Ice 3’ er beregnet for røye-, ørret- og abborfiskeren, melder leverandøren

  Ugly Stick Ice

  Stengene har en veiledende pris på 349 (3-foteren) og 499 kroner (4,6-foteren), og her får du virkelig mye stang for pengene.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles