Spennende stang-nyheter fra Penn og BerkleyDel dette:

Trenger du en ny fiskestang nå når det går mot lysere dager? Både Penn og Berkley har spennende nyheter å by på.

Regiment II er navnet på Penn sin nye toppserie for kyst- og havfiskestenger. Med Regiment II har velrennomerte Penn samlet flere stangmodeller i samme serie, og her finnes det stenger for alt fra lett fjordfiske til tungt havfiske etter kveite og andre store arter.I stangserien finner du blant annet legendariske Seahawk XT, riktignok med ny kosmetikk, men likefullt lett gjenkjennelig. Spesialstenger for moderne kveitefiske er også inkludert under Regiment II-navnet. Prisene begynner på 1499.

Også Berkley er ute med en ny stangserie for 2017-sesongen. Fireflex er navnet på den overraskende rimelige stangserien. Stengene er utstyrt med såkalt high modulus-karbon i stangklingen, grep i en kombinasjon av kork og EVA, samt solide LT-stangringer som tåler superliner og nylon like bra.

Stengene har ellers en rask aksjon som gir lange og presise kast, samt god kroking. De kommer i tre lengder, 7, 8 og 9 fot, fra ultralight til medium kastevekter. Prisene begynner på hyggelige 699.

Det er Pure Fishing som markedsfører både Penn- og Berkley-stengene i Norge. Ta en kikk på selskapets egne nettsider her.

Del dette:
Prev Microkongen Kim Rasmussen
Next Jack Moe til topps i ferskvannsklassen i NM

Comments are closed.