More

  Spennende stang-nyheter fra Penn og Berkley

  Trenger du en ny fiskestang nå når det går mot lysere dager? Både Penn og Berkley har spennende nyheter å by på.

  Regiment II er navnet på Penn sin nye toppserie for kyst- og havfiskestenger. Med Regiment II har velrennomerte Penn samlet flere stangmodeller i samme serie, og her finnes det stenger for alt fra lett fjordfiske til tungt havfiske etter kveite og andre store arter.

  I stangserien finner du blant annet legendariske Seahawk XT, riktignok med ny kosmetikk, men likefullt lett gjenkjennelig. Spesialstenger for moderne kveitefiske er også inkludert under Regiment II-navnet. Prisene begynner på 1499.

  Også Berkley er ute med en ny stangserie for 2017-sesongen. Fireflex er navnet på den overraskende rimelige stangserien. Stengene er utstyrt med såkalt high modulus-karbon i stangklingen, grep i en kombinasjon av kork og EVA, samt solide LT-stangringer som tåler superliner og nylon like bra.

  Stengene har ellers en rask aksjon som gir lange og presise kast, samt god kroking. De kommer i tre lengder, 7, 8 og 9 fot, fra ultralight til medium kastevekter. Prisene begynner på hyggelige 699.

  Det er Pure Fishing som markedsfører både Penn- og Berkley-stengene i Norge. Ta en kikk på selskapets egne nettsider her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles