More

  I morgen åpner årets Skitt Fiske-messen, og den er helt gratis

  Fredag og lørdag denne uken kan du gjøre noen helt fantastiske kupp dersom du tar turen til Skitt Fiske i Sandefjord. Og billetten koster ingenting på denne trikken her.

  I morgen klokken 09.00 går årets jakt, fiske og friluftsmesse av stabelen hos Skitt Fiske på Pindsle i Sandefjord. På samme måte som i fjor blir messen spekket av nyheter som passer sports- og hobbyfiskere, jegere og alle andre friluftslivmennesker.

  I løpet av de to dagene messen varer blir det fantastiske priser på en mengde varer, inkludert enkronestilbud på utvalgte produkter, lykkehjul som bestemmer rabatten og egne timesalg.

  Det blir også mye moro for de minste. Blant annet kommer Herr Ballong innom, og som seg hør og bør på en fiskemesse  blir det selvsagt også fiskedam. Det kommer også til å være en rekke produsenter med egne stands og eksperter på messen, samt wobblerdam, fluekastebasseng og egen børsemaker. Menyen består ellers av viltburgere.

  Hooked kommer også til å være på plass på messen, med egen quiz for de minste og livesending fra klokken 11.00. Denne må du ikke gå glipp av.

  De fleste messer pleier å ta inngangspenger fra de besøkende, og de tar seg gjerne godt betalt for parkering, også. Dette trenger du ikke å tenke på hos Skitt Fiske. Her er det nemlig massevis av gratis parkeringsplasser, og det koster absolutt ingenting å komme inn på messeområdet. Det er slik det skal være.

  Mer informasjon om årets messe finner du her og her. Vi håper vi ser deg i løpet av helgen!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles