More

  Smekre stenger laget for norske forhold

  Lawson Norwegian er en innholdsrik serie stenger utviklet spesielt med tanke på norske forhold. Her er krav til funksjonalitet og kvalitet satt i høysetet, og prisen er absolutt til å leve med.

  Klingene i Norwegian.serien er laget i hele 40 tonns karbon, og er lette, spenstige og smekre. Komponenter som stangringer og kork er i høy kvalitet, og matcher ellers det eksklusive designet godt. Dette er virkelig en serie for fiskere som har høye krav til utstyret.

  Haspelstengene leveres i fire- og femdelte klinger, mens triggerstengene for multiplikatorsneller er tredelte.  Norwegian er for mange selve referanseserien blant Lawsons massive utvalg av stenger, og statusen som flere ganger testvinnere, samt en rekke meget gode omtaler, har gjort Lawson Norwegian til en av de mest kjente seriene på det norske markedet.

  Ifølge distributør Seeberg må aksjon og kasteegenskaper bare oppleves, Stengene leveres i 17 forskjellige modeller, og prisen starter på 2199.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles