Pikewallis Challenge Norge er lansert – de første innmeldingene er registrert

Pikewallis Challange Scandinavia er historie, men den norske varianten er nå i gang for fullt. Fremdeles handler det om gjedde- og abborfiske, og alle som vil kan delta.

Av: Endre Hopland

– Oppstarten var 1. april, og det er i år tre titler å kjempe om. Disse er årets gjeddefisker, årets abborfisker og årets predatorfisker, som da er den som gjør det best sammenlagt i både abbor- og gjeddeklassen, sier konkurranseansvarlig og gjeddeguru, Erik Walmann, i Pikewallis.

Pikewallis Challenge Norge skal være en kosekonkurranse folk skal ha lyst til å delta i, og selv om en ikke nødvendigvis klarer å kjempe i toppen, oppfordrer Walmann alle til å bli med uansett.

– Man kan konkurrere internt med kompiser. Man kan kjempe mot et annet teammedlem. Man vil kanskje slå naboen? Det er mange muligheter, og det er slett ikke umulig at man kan vinne en fin premie uansett hvor man ligger på resultatlisten, sier Walmann, som samtidig oppfordrer folk til å ikke fiske seg lei, men i stedet senke skuldrene og kose seg utendørs.

Annonse

– Tar du fine fangsbilder av fisker og fisk, vil dette berike konkurransen og øke muligheten din for å bli premiert. Jeg sitter nå og planlegger en festkveld for oss predatorfiskere i 2018 der vi kjører premieutdeling for 2017, og det kan bli mange artige utmerkelser der, sier Walmann.

Konkurransesidene for gjeddeklassen finner du her, mens abborklassen finnes her. Så da gjelder det egentlig bare å komme seg ut med stengene. Dersom du vil vite mer, kan du lese alt om Pikewallis Challenge Norge her.