More

  McBeast og prisbelønnet supersnøre

  Har du begynt å klargjøre utstyret for svær gjedde? Eller sulten stortorsk og kveite? Kanskje du er i gang med årets fiske, allerede? Disse utstyrsnyhetene må du uansett ta en kikk på.

  Gummidyret McBeast fra Svartzonker er utviklet for å fange de skikkelig store fiskene, både i ferskvann og saltvann. Enten en foretrekker å fiske grunt eller dypt, på klare sandsletter i åpent hav eller i kakaofargede flomelver i innlandet, etter gjedde og gjørs, torsk, sei eller kveite, er McBeast en kompis du bør ha i utstyrsbagen. ELler aller helst i enden av snøret.

  McBeast kan rigges med en shallowscrew for fiske rett under vannoverflaten, eller med et jigghode for dypere presentasjoner. Beistet har en naturlig, forlokkende gange, og er produsert i en myk, slitesterk høykvalitetsgummi.

  Kunstagnene leveres i to størrelser, 26 centimeter og 31 centimeter, og de selges både som topakning og som sett, som inkluderer jigg, jigghode og stinger. Prisen på en topakning starter på 199 kroner, mens settet er en hundrelapp dyrere.

  En annen nyhet på utstyrsfronten i 2017 er videreutviklingen av det prisbelønnede supersnøret Spiderwire. På Efttex-messen i fjor fikk Spiderwire Smooth 8 prisen for beste nye superline. Denne er produsert av åtte tettvevde Dyneema-fiber, og utstyrt med en microcoating som beskytter og gjør linen rund og slett.

  Resultatet er en helt stum og veldig slitesterk line, med fantastiske kasteegenskaper og knutestyrke. Snøret produseres i tykkelser fra 0,06 millimeter til 0,40 millimeter, og dekker sånn sett de aller fleste typer norsk fiske. Prisen starter på 599 kroner for en 300-metersspole.

  Både McBeast og Spiderwire markedsføres av Pure Fishing. Se ellers Abu Garcia sine nettsider for flere Svartzonker-produkter, og Spiderwire sine nettsider for flere supersnører.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles