More

  Denne gjengen skal forsvare Norges ære i isfiske-VM

  Etter en liten uke med testfiske er alvorets time nå kommet. I dag og i morgen skal det avgjøres hvilken nasjon som huser verdens beste isfiskere.

  Av: Endre Hopland

  Sammen med kaptein Svein Kristiansen og icerunnerne Marius Hassve og Anders Furuseth Hansen, utgjør Odd Henning Hansen, Thomas Ødegård, Cato Røenbakken, Kjell Robert Kaspersen og Jonny Bækken den norske delegasjonen som deltar under isfiske-VM i Riga i Latvia denne helgen.

  Dette er 14. gangen det arrangeres verdensmesterskap i isfiske, og årets norske lag består som vanlig av de beste mormyskafiskerne i 2016/2017-sesongen.

  Dette inkluderer fiskere fra GTSFK, Romedal og Vallset, Lillestrøm Sportsfiskere, SFK Pimpel sør. Kaptein Kristiansen representerer til daglig Trysil SFK, mens de to icerunnerne, Hassve og Furuseth Hansen, fisker for Evenstad JFF.

  Den norske delegasjonen er på plass i Riga, og klare som nykokte egg for å sette Norge på verdens isfiskekart. Du kan følge årets VM her, men Hooked kommer selvsagt tilbake med oppdateringer om hvordan karene fra gode gamle furet værbitt gjør det på kontinentet.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles