More

  Norsk 10. plass etter første VM-dag – Hansen beste nordmann

  Den første av VM i isfiskes to konkurransedager er nå unnagjort, og det norske laget har plassert seg på en brukbar 10. plass. Odd Henning Hansen har imponert mest av nordmennene.

  Av: Endre Hopland

  VM i isfiske arrangeres i år for 14. gang, ogdet norske landslaget som kjemper om heder, ære og edelt metall i Riga i Latvia denne uken, består av Odd Henning Hansen, Thomas Ødegård, Cato Røenbakken, Kjell Robert Kaspersen og Jonny Bækken, i tillegg til kaptein Svein Kristiansen og icerunnerne Marius Hassve og Anders Furuseth Hansen.

  Den første fiskedagen er nå unnagjort, og det norske laget kan se tilbake på en 4. plass, en 6. plass, en 11. plass, en 12. plass og en 13. plass i de fem heatene som har blitt unnagjort i dag. Dette resultatet plasserer Norge på en 10. plass av 14 deltakernasjoner, et resultat delegasjonen er tålig bra fornøyd med.

  Les også: Denne gjengen skal forsvare Norges ære i isfiske-VM

  – Det har vært varierende værforhold og fiske i hele dag, og en 10. plass etter første dag er et steg i riktig retning for oss. Ekstra hyggelig er det at Odd Henning Hansen ble nummer fire av 14 i sin rute. Det er en god prestasjon, sier icerunner og norsk visekaptein, Marius Hassve, til Hooked.

  Se bilder fra første dag av isfiske-VM:

  Norge har 4675 poeng etter første fiskedag. Dette er 1125 poeng mindre enn Finland på 9. plass. Til sammenligning har sammenlagtleder Ukraina 9250 poeng, etter to 1. plassen, en 2. plass, en 3. plass og en 4. plass under første fiskedag.

  Årets isfiske-VM avgjøres i morgen, og Hooked kommer selvsagt tilbake med oppdateringer fra den norske delegasjonen i Riga.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles