Youth Academy – Loop Tackle & Hooked

Vi søker ungdom mellom 13 og 17 år som har lyst til å lære om fluefiske!

Drømmer du om å få sving på fluestanga? Gå fra vann til vann i fjellheimen eller marka der du bor? Høste opplevelser og litt mat av naturen, campe og dele magiske øyeblikk alene eller sammen med gode venner? Om du er jente eller gutt uansett bakgrunn og ønsker å lære om fluefiske er du den vi søker.

Loop Tackle inviterer deg til Youth Academy sammen med Hooked. En drømmehelg hvor vi inviterer 3 ungdommer til en kul fisketur ved Glommas bredder. Her vil Kai Finbråten fra Loop lære deg alt du trenger for å kickstarte ditt fluefiskeliv. Kai har fisket Norge på kryss og tvers i en årrekke og reist verden rundt med fluestang i hånda og gleder seg til å lære bort alt du trenger å vite.

Under Youth Academy vil du lære deg hva slags utstyr du trenger og hvordan det brukes. Hvordan kaster du med flue? Hvordan leser du en elv og finner fisk? Hva spiser fisken og hvordan etterlikner du det? Alt dette og andre stalltips får du servert rett fra en av Norges fremste fluefiskere. Det kan ikke blir særlig bedre!

Vi bor i en lavvocamp hvor vi skal ha det kult, dele tips om turliv og lage noen smakfulle fiskemåltider. Det skal juges, fiskes og knyttes vennskap. Noen begynner kanskje å planlegge neste eventyr allerede her?

Du trenger altså ikke være en tøffing med mange turer på samvittigheten. Vi søker deg som er nysgjerrig og drømmer om å komme ut i naturen med fluestanga!

Vi har også med oss video- og kamerautstyr for å lage en liten miniserie om denne kule helgen. Kanskje det kan inspirere flere ungdommer til å plukke opp fluestanga og bli med ut!?

Send inn skjemaet under hvor du legger med en video der du forteller litt om deg selv og dine fluefiske- og turdrømmer.

Husk – Du må få tillatelse av dine foresatte for å delta, vi kommer også til å informere dem om det praktiske når vi kommer så langt.

Praktisk informasjon
Det er et gratis arrangement. Du må bare møte opp i Oslo sentrum, vi fikser resten 🙂

  • Oppmøte Oslo Sentralbanestasjon fredag 1 september kl 16.
  • Du er tilbake i Oslo sentrum søndag 3 september kl 16.

Hva trenger du ta med deg?
Det er fint om du har med deg ullundertøy, en varm genser (helst ull eller fleece), sko som tåler å bli litt møkkete, toalettartikler, undertøy, regntøy og en komfortabel bukse.

Du får låne alt annet av utstyr vi bruker i leiren og til fiskingen. Lavvo, sovepose, turutstyr osv.

Helgen blir filmen i sin helhet.
Så for å være med godkjenner du (og dine foresatte) at dine deltagelse kan filmes og legges på nett i etterkant.

Loop Tackle gir deg juleaften i september!
Som en ekstra liten bonus får du beholde det du trenger av fluefiskeutstyret fra Loop Tackle etter Youth Academy.  Sånn som stang, snelle, line, fortommer, fluer, vadejakke mm. Da kan du starte ditt nye fluefiskeliv allerede mandagen! 🙂

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Meld deg på her – og tips gjerne en venn eller bekjent

[ipt_fsqm_form id=»15″]