More

  Vi kårer Norges beste skjesluk til ørretfiske, og vi trenger din hjelp

  Sommeren banker snart på døren, og i den forbindelse er vi på jakt etter ivrige fiskere som er interessert i å teste forskjellige skjesluker etter ørreten de kommende månedene.

  Av: Endre Hopland

  Ørreten er i en særstilling her til lands når det gjelder populæritet. At spinnfiske med sluk også er høyt, høyt der oppe er ingen hemmelighet. Gjennom sommeren skal vårt testpanel kaste tusenvis av kast, sveive uendelige menger mil med line og fange små og store ørreter i hele landet.

  Målet er altså å finne ut hvilken skjesluk som fanget mest ørret i Norge i sommer. Alle testfiskerne som blir plukket ut til å delta, vil motta en pakke med utvalgte sluker. Disse får du i gave av oss som takk for hjelpen, så det er en fordel for deg selv om du ikke sliter de vekk.

  Testen er utført: Her er Norges beste skjesluk til ørret

  Fisketiden blir frem til sensommeren, og da skal det altså avgjøres en gang for alle hva som er Norges beste ørretsluk. Høres dette interessant ut? Fyll ut skjemaet nederst i artikkelen 🙂

  Noen av kriteriene for å delta er at du fisker mye etter ørret med sluk, og at du er villig til å teste alle slukene like mye, og under så like forhold som mulig. Du kan ikke jobbe hos en utstyrsleverandør eller være sponset av disse på noen måte som kan sette din habilitet på prøve. Nærmere instrukser følger. Du må også kunne dokumentere fangstene dine med vekt (ca), antall og aller helst bilde, i alle fall av de største fiskene. Vi ser frem til å høre fra deg.

  Her finner du skjemaet du må fylle ut for å bli med i vurderingen: 

  ikke lengre mulig å melde seg på

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles