Her er Napp og Nytt 2017Del dette:

Napp og Nytt har kommet ut i en mannsalder, og tradisjonen holdes ved like også i år. 2017-katalogen er ute nå, både digitalt og i papirformat.

Napp og Nytt er som kjent utstyrskatalogen til Abu Garcia, og som vanlig er katalogen fyllt av utstyrsnyheter. Både sneller, stenger, sluker og tilbehør er med, i tillegg til den alltid tilstedeværende huggtabellen. I årets katalog kan en virkelig gå seg vill i en jungel av ting en bare må ha. Heldigvis er det bare tre måneder til feriepengene kommer.– Med Napp og Nytt-katalogen kommer våren, har jeg hørt mang en gang. Siden Napp og Nytt utgis allerede i februar, er vel dette en sannhet med modifikasjoner. Napp og Nytt-katalogen har dog gitt inspirasjon og skapt drømmer for så mange opp gjennom årene at våren føles tett på kroppen når man sitter med en rykende fersk utgave i hånden, sier Charles Wolf Joner i Pure Fishing.

2017-katalogen finner du digitalt ved å følge denne linken. Den fysiske katalogen kan ellers plukkes opp gratis hos de fleste fiskeutstyrsforhandlere i landet.

Del dette:
Prev Med wobbler etter kveitene
Next Fiskeparadiset Belize, del 1 – Læreren har ordet

Comments are closed.