Flotte stangserier til både hav og fjellDel dette:

Lawson kommer i år med nye stangserier for både havfiskeren og den reiselystne, og prisene kommer ikke til å ta knekken på hele feriebudsjettet.

Lawson NorthSea er en serie smekre, utrolig lette og spenstige havfiskestenger, med dyp aksjon og følsomhet som gjør at du kjenner hvert minste napp. Til tross for dette er det fortsatt god rygg i stangen, slik at en får pumpet opp de store fiskene.

NorthSea er en ideell allroundstang for havfiskeren. 6,8-foteren i 12-30 pund passer veldig fint til alt agnfiske og lettere pilking. Stangen har blitt testfisket på både lysing- og skatefiske, på dyp over 200 meter, og med søkker opptil 500 gram. Idealbruken er 300-400 gram på 80-150 meter, men både grunnere og dypere går gså helt fint.Stengene leveres også i 6,8 fots lengde og 8-20 pund, samt 7 fots lengde og 15-40 pund. Prisen er 1999.

Lawson Xpedition er en stangserie med kort transportlengde for de reiseglade. Den femdelte klingen leveres med transporttube for enkel og sikker transport til fiskedestinasjonen, enten det er Hardangervidda eller Karibien.

Xpeditionserien består av fire stenger, og er bygget på 30 tonns karbonklinger som gir lange og presise kast. Den femdelte klingen er følsom og smekker, og snellefestet er ergonomisk utformet i et slitesterkt soft touch-materiale med screw-down-funksjon.

Dette gir et optimalt og behagelig grep, og festet sitter som støpt i hånden. Ringene er levert fra Sea-Guide Precision Rod Components, og er av typen Deep-Drawn RSOL. Dette er en ny type ringer som er sterkere, lettere, tynnere og gir mindre friksjon enn tradisjonelle ringer.

Alle disse kvalitetskomponentene borger for et vellykket og funksjonelt produkt i toppklasse. Priser fra 2199 er også overkommelig.

Begge stangseriene markedsføres av Seeberg.

Del dette:
Prev Knyt disse spennende nyhetene i enden av snøret i sommer
Next En kan bare ikke klage for mye på denne bifangsten

Comments are closed.