Knyt disse spennende nyhetene i enden av snøret i sommerDel dette:

Enten du skal spinnfiske, dorge eller pilke i sommer, finnes det mye nytt og spennende å prøve etter storfisken. Her er et lite utvalg.

Den populære McMio Tail har nå fått en lillebror. Med sin rullende og forlokkende gange, vil McMio junior garantert lokke manhe gjedder, abbor og gjørs til hugg. Den kan rett og slett gjøre forskjellen mellom en god og dårlig fisketur.

Fiskedybden er på en halv til en meter, så her kommer du til selv i grunne viker. Kroppen er bare seks centimeter lang, men med den forlokkende halen inkludert, måler den 20 centimeter og veier kun 22 gram.McMio junior er meget lettkastet, selv på lettere utstyr, og prisen er 139 kroner.

Onduspoon er krysning mellom en wobbler og en skjesluk. Kroppen har kamre fylt med skranglekuler som lager så mye lyd at du hører redskapen før du ser den i vannet.

Den finjusterte balansen gjør at den kan dorges og sveives i alle hastigheter. Under fisket forandrer den utslagsretning ved hvert 3-7 utslag, fordi tyngdepunktet forskyves når skranglekulene forflytter seg i kamrene.

Prisene starter på 89 kroner.

Baltic Pilk er en kompakt, hurtigsynkende og fiskelokkende pilk for det salte element. Med sine tre klassiske farger og fire størrelser, fra 75 til 300 gram, er dette en meget anvendelig pilk.

Prisen er også fornuftig, med utsalgsstart på 59 kroner.

Alle de tre nyhetene markedsføres av Pure Fishing.

 

Del dette:
Prev Fiskeparadiset Belize, del 3: Fluedenging i tropene
Next Flotte stangserier til både hav og fjell

Comments are closed.