More

  – Hvor finner jeg siken nå? (Hooked+)

  Hei!

  Lurer på hvor og hvordan man kan få tak i sik på denne tiden av året? Har enda ikke fått tak i siken. Holder til på Strømmen i Skedsmo og kan kjøre 2,5 time i alle rettninger!

  – Robin Brænden  Heisann!

  – Det finnes noen vann i Romeriksåsen der det er brukbart med sik. Der legger også isen seg anstendig tidlig, så det bør la seg gjøre å få sik der før jul. For ti år siden ville jeg sagt Jarenvannet på Hadeland tvert, men jeg tror bestanden er mye dårligere der nå etter at morten gjorde sitt inntog. Sesongen for meitefiske etter sik i nedre Glomma er mars-august, og så er det isfiske i Fredrikstad i perioden januar-mars, men det er sjelden god nok is der før jul. Det kan jo imidlertid hende det ligger god is i Gressvikfloa i romjula, og da kan man få den der. Ellers bør det la seg gjøre å meite sik i Glomma, både ved Elverum og Åmot, samt Trysikelva, men jeg har ikke noen konkrete sikre hotspots. Jeg vet bare at stedene har levert en og annen sik tidligere. Lykke til!

  – Mvh Ole-Håkon Heier, allroundfisker og fiskebok-forfatter

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles