Bakgrunn og reglerDel dette:

Vi i HOOKED.no og NJFF har lyst å sette fokus på mangfoldet av arter vi har i vår fiskefauna, og vise at mulighetene er større enn den tradisjonelle ørreten som henger så høyt i kurs.

 

Prosjektet «52 arter på 52 uker» viser deg mangfoldet av arter, når du bør jakte og hvordan du lurer dem på kroken!

 

BakgrunnBernt Nor i fra HOOKED.no og Ole-Håkon Heier traff hverandre igjennom NJFF, som er en viktig samarbeidspartner for HOOKED.no. I juli ble Bernt med Ole-Håkon på fisketur etter stam i Glomma, noe Bernt ikke hadde prøvd før. Stam fikk de, men en av flere ideer han hadde slapp ikke taket i Ole-Håkon.


Fra idé til prosjekt

Idéen var en slags føljetong der en fisker skulle fange et visst antall arter gjennom ett år eller så. Og i slutten av juli kom Ole-Håkon brått på hvordan dette skulle gjøres. Og vips, så er prosjektet «52 arter på 52 uker» i ferd med å realiseres.

 

Regler

Artene skal fanges i Norge på sportslige metoder.

Start er 12. august 2011.

Fiske utføres av én mann; Ole-Håkon Heier

Det skal rapporteres ukentlig på www.HOOKED.no

Målet er å aldri komme bak skjema.

Dvs. at Ole-Håkon kan fiske f.eks. 10 arter første uka av året og dermed ha sikret seg et ørlite pusterom, men den 11. uka må han ha en ny art.

Vi tror dette går, gjør du?

Klarer han målet og det finnes folk som synes at dette var verdt å lese om fortsetter Ole-Håkon til han ikke lenger greier målet. Så er spørsmålet hvor langt dette går.

Siden Ole-Håkon har både jobb og familie skal dette være gjennomførbart for enhver. Og heller ikke Ole-Håkon kan ta fri en uke for å nifiske for å redde seg inn dersom han skulle begynne å ligge dårlig an. Her må det planlegges…

Følg med fremover på 52 arter på 52 uker!
Del dette:
Prev Solheim lei av unnskyldningene
Next Dro storørret i Snarumselva

Comments are closed.