More

  Tre av tre for Team Piscatorius

  Team Piscatorius har vært ustoppelige så langt i Norgescupen i fluefiske. Tredje runde, som gikk av stabelen på Voss nå i helgen, var ikke noe unntak.

  Av: Endre Hopland

  Med 19 plassiffer, 7300 poeng og til sammen 118 fisk landet, var det aldri noen tvil om hvor seieren i årets tredje Norgescuprunde i fluefiske skulle havne. Team Eikre-Fly var riktignok ikke langt unna hva plassiffer angår, men poeng- og fiskemessig var avstanden markant. Eikre-gjengen havnet til slutt på 22 plassiffer, 4692 poeng og 79 fisk landet. På tredjeplass denne rundet havnet Team Piscatorius 2, med 28 i plassiffer, 4494 poeng og 74 fisk landet.

  Så langt i år har Nuno Duarte fra Team Piscatorius vært i en egen klasse i de individuele konkurransene, men på Voss var det lagkamerat Erlend Vivelid Nilssen som herjet. Siere i alle tre heatene, 3520 poeng og hele 57 fisk landet, sørget han egenhendig for halvparten av scoren til laget sitt. Resultatene sikret han også seieren i den individuelle konkurransen.

  Les også: Slik gikk det i første og andre Norgescup-runde

  Andreplassen i tredje runde var det Erik Eikre i Eikre-Fly som stakk av med. Fire plassiffer, 2604 poeng og til sammen 44 fisk landet, sørget for at også han havnet foran nevnte Nuno Duarte, som altså gjorde rent bord i runde en og to. Duarte endte denne gangen opp med fem plassiffer, 2298 poeng og til sammen 37 fisk landet.

  Fullstendige resultatlister kommer på Norske Konkurransefluefiskeres Forbund sine nettsider. Neste stevne i regi av Norges Konkurransefluefiskere er NM i Trysil i tidsrommet 18.-21. august. Turneringen er åpen for alle, og regler finner du her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles