More

  Tre av tre for Team Piscatorius

  Team Piscatorius har vært ustoppelige så langt i Norgescupen i fluefiske. Tredje runde, som gikk av stabelen på Voss nå i helgen, var ikke noe unntak.

  Av: Endre Hopland

  Med 19 plassiffer, 7300 poeng og til sammen 118 fisk landet, var det aldri noen tvil om hvor seieren i årets tredje Norgescuprunde i fluefiske skulle havne. Team Eikre-Fly var riktignok ikke langt unna hva plassiffer angår, men poeng- og fiskemessig var avstanden markant. Eikre-gjengen havnet til slutt på 22 plassiffer, 4692 poeng og 79 fisk landet. På tredjeplass denne rundet havnet Team Piscatorius 2, med 28 i plassiffer, 4494 poeng og 74 fisk landet.  Så langt i år har Nuno Duarte fra Team Piscatorius vært i en egen klasse i de individuele konkurransene, men på Voss var det lagkamerat Erlend Vivelid Nilssen som herjet. Siere i alle tre heatene, 3520 poeng og hele 57 fisk landet, sørget han egenhendig for halvparten av scoren til laget sitt. Resultatene sikret han også seieren i den individuelle konkurransen.

  Les også: Slik gikk det i første og andre Norgescup-runde

  Andreplassen i tredje runde var det Erik Eikre i Eikre-Fly som stakk av med. Fire plassiffer, 2604 poeng og til sammen 44 fisk landet, sørget for at også han havnet foran nevnte Nuno Duarte, som altså gjorde rent bord i runde en og to. Duarte endte denne gangen opp med fem plassiffer, 2298 poeng og til sammen 37 fisk landet.

  Fullstendige resultatlister kommer på Norske Konkurransefluefiskeres Forbund sine nettsider. Neste stevne i regi av Norges Konkurransefluefiskere er NM i Trysil i tidsrommet 18.-21. august. Turneringen er åpen for alle, og regler finner du her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles