More

  Piscatorius til topps i årets første Norgescup-runde

  Med 250 fisk, 17 plassiffer og til sammen 13 526 poeng vant Team Piscatorius årets første Norgescup-runde i fluefiske helt suverent.

  Av: Endre Hopland

  Årets Norgescup i fluefiske består av fire konkurranser. Den første av disse ble arrangert på Yndestad i Sogn og Fjordane nå i helgen. Her var altså Team Piscatorius i en klasse for seg selv, og vant til slutt med 12 plassiffer foran The Friendly Fishermen. På tredjeplass havnet Team Eikre-Fly med 30 plassiffer. Eikre-laget fikk både mer fisk og poeng enn de vennlige fiskerne, men kom altså til kort på plassiffer, som teller mest i konkurransen.



  I den individuelle konkurransen var det også fullstendig Piscatorius-dominans, med de tre medlemmene av førstelaget på de tre første plassene. Best av alle fisket Nuno Duarte, med fem plassiffer og 5406 poeng takket være 102 fisk. Erlend Vivelid Nilssen og Cato René Vivelid Monsen endte begge på seks plassiffer, men Vivelid Nilssen fikk 88 fisk og 4922 poeng mot Vivelid Monsen sine 60 fisk og 3198 poeng. Dermed var det onkelen som kapret andreplassen, mens nevøen endte på tredje.

  Fullstendige resultatlister kommer på Norske Konkurransefluefiskeres Forbund sine nettsider innen kort tid. Inntil videre finnes topplasseringene på det samme forbundet sine Facebook-sider. Neste Norgescup-stevne arrangeres i Hallingdal 17.-19. juni. Siden følger Voss 5.-7. august, før NM går av stabelen i Trysil 18.-21. august 2016. Turneringen er åpen for alle, og regler finner du her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...
  Previous articleFluebinding Comparadun
  Next articleR.I.P. Gullkroken

  Related articles