More

  Suverene Team Piscatorius

  Ingen kunne måle seg med Team Piscatorius under årets første Norgescup-runde i fluefiske for en god måned siden. I helgen gikk runde to av stabelen, og nok en gang var breiflabbene overlegne.

  Av: Endre Hopland

  Med 13 plassiffer, 52 fisk på land og til sammen 3290 poeng, var Nuno Duarte, Erlend Vivelid Nilssen og Christian Rosvoll i en klasse for seg under NC-runden i Hol i Hallingdal. Team Diptera på andreplass hadde til sammenligning 37 plassiffer, 16 fisk på land og 1026 poeng. Bronsevinner Team Eikre-fly fikk en fisk og fire poeng mer enn andreplassen, men med et mindre plassiffer enn sine argeste konkurrenter måtte de likevel se seg slått på oppløpssiden.  Også den individuelle konkurransen var dominert av karene fra Team Piscatorius, med Nuno Durate på topp også denne gangen. Den bergenbosatte portugiseren var best i alle helgens fiskeøkter, og noterte toppscore med tre plassiffer. Han landet for øvrig 23 fisker og innkasserte 1490 poeng. Med individuell seier i de to første NC-rundene, ligger han meget godt an til å stikke av med årets Norgescup-tittel.

  Les også: Team Piscatorius til topps i første Norgescup-runde

  Nærmest Durate kom også denne gangen Erlend Vivelid Nilssen. Hans fire plassiffer og 16 landede fisk, resulterte i en samlet poengsum på 994. Christian Rosvoll noterte på sin side seks plassiffer og 13 fisk landet. Dette resulterte i 806 poeng og tredjeplass i konkurransen. Pia Clarholm fra Team Diptera ble beste kvinnelige fisker i Hol. Hun endte på en fjerdeplass i sammendraget med åtte plassiffer, åtte fisk landet og 518 poeng.

  Fullstendige resultatlister kommer på Norske Konkurransefluefiskeres Forbund sine nettsider innen kort tid. Inntil videre finnes topplasseringene på det samme forbundet sine Facebook-sider. Neste Norgescup-stevne arrangeres på Voss 5.-7. august, før NM går av stabelen i Trysil 18.-21. august 2016. Turneringen er åpen for alle, og regler finner du her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles