More

  100 meter med fisk og gode bidrag til kreftsyke Inger-Lise

  I helgen gikk Trutta Sportsfiskeforening sin Lengstefisk-konkurranse av stabelen i Langesund, og alle inntektene går uavkortet til kreftbehandlingen til Inger-Lise Øystese.

  Av: Endre Hopland

  Som Hooked tidligere har skrevet, har Trutta Sportsfiskeforening i Langesund engasjert seg i sambygding Inger-Lise Øystese sin kamp mot kreften. Hun trenger en siste kreftmedisin som det offentlige ikke dekker, og denne koster en million kroner. Familien hennes har selv startet et fond for å ta unna noe av kostnadene, og dette har karene i Trutta gitt 5000 kroner fra klubbkassen til.

  Lørdag arrangerte altså den samme foreningen Lengstfisk-konkurranse i Langesund for å få inn enda mer penger til den gode saken. 30 fiskere stilte til start på kaien, og i løpet av de to timene fiskekonkurransen varte, ble det landet hele 137 fisk med en totallengde på 100 meter. Vinneren dro til sammen opp imponerende 6,28 meter med fisk.

  Trutta Lengstfiskkonkurranse (2)

  Les også: Arrangerer fiskekonkurranse for å hjelpe kreftsyke Inger-Lise

  – Dette med lengst fisk symboliserer en lang kamp mot kreften, og det var ellers en konkurranseform som fungerte fint. Det kostet 100 kroner per person å delta, men alle fikk lov til å gi mer dersom de ønsket. Det var det mange som gjorde. Vi fikk inn rundt 6000 kroner til Inger-Lise, sier Roger Nilsen i Trutta Sportsfiskeforening til Hooked.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles