More

  I fjor ville poengsummen gitt førsteplass

  Trutta Raymarine gjorde sine saker svært bra under Pater Noster Cup i Mollösund i Sverige i helgen. Ti innmeldte arter og til sammen 716,2 poeng ville sikret førsteplassen i 2015, men i år var det ikke håp.

  Av: Endre Hopland

  – Nivået var sykt høyt, og vi kan egentlig ikke være annet enn fornøyd med det vi presterte, sier Roger Nilsen i Trutta Raymarine til Hooked.  Sammen med skipper Espen Abrahamsen og matros Eirik Bjerke, dro han altså opp ti arter som var tellende i den tradisjonsrike fiskekonkurransen hos söta bror. Det var det bare ni andre båter som klarte. Med poengsummen 716,2 plasserte nordmennene seg på en godkjent 9. plass i konkurransen.

  Isola-Lowrance, bestående av Magnus Durell, Markus Lundgren og Mats Lagerstedt, var det ingen som kunne gjøre noe med. Deres 966,3 poeng sørget for seier i Pater Noster Cup 2016. ABU/Garmin, bestående av Benny Johansson, Henrik Karlén og Anders Sonesson var riktignok ikke langt unna med sine 945,3, men det holdt ikke hele veien inn.

  Les også: Trutta Raymarine er godt i gang

  Les også: Trutta Raymarine mot den svenske eliten

  Tredjeplassen i årets konkurranse gikk til Ocean, bestående av Adam Palmér, Peter Fors og Dan Lundqvist. Også de krøp over 900-poengsmerket med sine 914,5. Fullstendig resultatliste finner du her.

  – Ti arter som gir 716 poeng er noe vi er happy med, men at det bare gir en niendeplass sier litt om nivået under årets konkurranse. Mest fornøyd er vi egentlig med at vi fant stor sei på vrakene, og at vi fant en rødspetteplass innaskjærs, ikke så langt fra Møllesund, sier Nilsen til Hooked.

  Trutta Raymarine kan ellers melde om en mandag med tunge øyne og slitne skrotter, slik det skal være etter to harde konkurransedager på havet.

  – Vi har kjørt godt over 100 sjømil på to dager. Det er mange vrak der ute, og litt langt mellom dem. Det har vært slitsomt, men moro og lærerikt, sier Nilsen.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...
  Previous articleUrban sjøørret
  Next articleHåpløs? Jeg? Næh…

  Related articles