More

  I fjor ville poengsummen gitt førsteplass

  Trutta Raymarine gjorde sine saker svært bra under Pater Noster Cup i Mollösund i Sverige i helgen. Ti innmeldte arter og til sammen 716,2 poeng ville sikret førsteplassen i 2015, men i år var det ikke håp.

  Av: Endre Hopland

  – Nivået var sykt høyt, og vi kan egentlig ikke være annet enn fornøyd med det vi presterte, sier Roger Nilsen i Trutta Raymarine til Hooked.

  Sammen med skipper Espen Abrahamsen og matros Eirik Bjerke, dro han altså opp ti arter som var tellende i den tradisjonsrike fiskekonkurransen hos söta bror. Det var det bare ni andre båter som klarte. Med poengsummen 716,2 plasserte nordmennene seg på en godkjent 9. plass i konkurransen.

  Isola-Lowrance, bestående av Magnus Durell, Markus Lundgren og Mats Lagerstedt, var det ingen som kunne gjøre noe med. Deres 966,3 poeng sørget for seier i Pater Noster Cup 2016. ABU/Garmin, bestående av Benny Johansson, Henrik Karlén og Anders Sonesson var riktignok ikke langt unna med sine 945,3, men det holdt ikke hele veien inn.

  Les også: Trutta Raymarine er godt i gang

  Les også: Trutta Raymarine mot den svenske eliten

  Tredjeplassen i årets konkurranse gikk til Ocean, bestående av Adam Palmér, Peter Fors og Dan Lundqvist. Også de krøp over 900-poengsmerket med sine 914,5. Fullstendig resultatliste finner du her.

  – Ti arter som gir 716 poeng er noe vi er happy med, men at det bare gir en niendeplass sier litt om nivået under årets konkurranse. Mest fornøyd er vi egentlig med at vi fant stor sei på vrakene, og at vi fant en rødspetteplass innaskjærs, ikke så langt fra Møllesund, sier Nilsen til Hooked.

  Trutta Raymarine kan ellers melde om en mandag med tunge øyne og slitne skrotter, slik det skal være etter to harde konkurransedager på havet.

  – Vi har kjørt godt over 100 sjømil på to dager. Det er mange vrak der ute, og litt langt mellom dem. Det har vært slitsomt, men moro og lærerikt, sier Nilsen.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Previous articleUrban sjøørret
  Next articleHåpløs? Jeg? Næh…

  Related articles