More

  Trutta Raymarine er godt i gang

  Etter første fiskedag i Pater Noster Cup i Sverige, er det norske håpet Trutta Raymarine absolutt med på notene. Det hele avgjøres i morgen.

  Av: Endre Hopland

  Konkurranseformen er nokså lik den som benyttes i Langesund fiskefestival, men noen klare forskjeller er det likevel. Hver båt fisker som et lag, og det er bare det største eksemplaret av hver tellende art som skal meldes inn.  På forhånd er det satt opp 23 forskjellige arter som gjelder i konkurransen, og hvert lag kan melde inn ett eksemplar av inntil ti av disse. Hvilke ti en velger seg avgjør en helt selv, så her kommer det en god del taktikk inn i bildet.

  Pater Noster Cup (3)

  Trutta Raymarine, som består av skipper Espen Abrahamsen, Roger Nilsen og stand-in Eirik Bjerke, har brukt mye av første fiskedag et godt stykke til havs. Dette har blant annet resultert i stor sei på opptil 8,8 kilo. Et så stort eksemplar gir maksimal poengsum på arten.

  Pater Noster Cup (1)

  – Etter første fiskedag har vi meldt inn fire arter, og vi ligger sidt på treet resultatmessig. Morgendagen blir selvsagt viktig, men vi går for en topp ti-plassering. Alt annet er bonus, sier Roger Nilsen til Hooked.

  Les også: Trutta Raymarine mot den svenske eliten

  Les også: Går for topp fem i Sverige

  Mer om Pater Noster Cup finner du her. Hooked kommer tilbake med oppdateringer fra det norske alibiet sine prestasjoner borte hos de blågule.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles