More

  Trutta Raymarine er godt i gang

  Etter første fiskedag i Pater Noster Cup i Sverige, er det norske håpet Trutta Raymarine absolutt med på notene. Det hele avgjøres i morgen.

  Av: Endre Hopland

  Konkurranseformen er nokså lik den som benyttes i Langesund fiskefestival, men noen klare forskjeller er det likevel. Hver båt fisker som et lag, og det er bare det største eksemplaret av hver tellende art som skal meldes inn.

  På forhånd er det satt opp 23 forskjellige arter som gjelder i konkurransen, og hvert lag kan melde inn ett eksemplar av inntil ti av disse. Hvilke ti en velger seg avgjør en helt selv, så her kommer det en god del taktikk inn i bildet.

  Pater Noster Cup (3)

  Trutta Raymarine, som består av skipper Espen Abrahamsen, Roger Nilsen og stand-in Eirik Bjerke, har brukt mye av første fiskedag et godt stykke til havs. Dette har blant annet resultert i stor sei på opptil 8,8 kilo. Et så stort eksemplar gir maksimal poengsum på arten.

  Pater Noster Cup (1)

  – Etter første fiskedag har vi meldt inn fire arter, og vi ligger sidt på treet resultatmessig. Morgendagen blir selvsagt viktig, men vi går for en topp ti-plassering. Alt annet er bonus, sier Roger Nilsen til Hooked.

  Les også: Trutta Raymarine mot den svenske eliten

  Les også: Går for topp fem i Sverige

  Mer om Pater Noster Cup finner du her. Hooked kommer tilbake med oppdateringer fra det norske alibiet sine prestasjoner borte hos de blågule.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles