More

  Vivelid Nilssen til topps i norgescupen

  Forrige helg gikk den siste av årets norgescupkonkurranser i fluefiske av stabelen i Trysil. Erlend Vivelid Nilssen topper sammenlagtlisten når sesongen nå er over, men veien ned til nevøen Cato René Vivelid Monsen er kort. Begge har imponerende åtte i plassiffer, men Vivelid Nilssen har marginalt flere poeng og fisk totalt.

  Årets Norgescup ble fisket over fire konkurransehelger, og Vivelid Bilssen deltok i tre av disse. Med en Førsteplass, en andreplass og en femteplass, sikret landslagsfiskeren altså sammenlagtseieren. De fullstendige resultatlistene fra årets konkurranser finner du her: Norgescup-resultater sammenlang lag/Norgescup-resultater sammenlagt individuelt.  Som Hooked tidligere har skrevet, var det Tor Grøthe som gikk til topps under NM i fluefiske på Voss i august. Et videosammendrag fra NM-helgen finnes i toppen av denne saken. I norgescupsammendraget havner Grøthe, som også er nominert til Gullkroken 2015, et godt stykke nedpå listene, men dette henger også sammen med antall konkurranser han har deltatt i. Resultatlistene fra NM finner du her: NM-resultater lag/NM-resultater individuelt.

  IMG_8615

  Erlend Vivelid Nilssen, som også er konkurranseansvarlig i NKFF, forteller ellers om et år med bra rekruttering og mange nye deltakere langs breddene. Han har likevel ambisjoner om å få enda flere fiskere interessert i denne formen for fluefiske. Lidenskapen hans handler nemlig først og fremst om selve fisket, og ikke bare egne ambisjoner.

  – Vi ønsker å vokse enda mer, og vi håper at flest mulig skal få opp øynene for det vi holder på med, sier han til Hooked.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles