More

  Følg Villaksauksjonen live

  Fra klokken 17.30 i ettermiddag går Villaksauksjonen 2015 av stabelen fra Grev Wedels plass 9 i Oslo. Dersom du ikke kan stille selv, kan du følge det hele live hos oss, og ringe inn dine bud.

  Av: Endre Hopland

  – De 34 første objektene fra auksjonskatalogen legges ut på tradisjonell auksjon i salen, hvor alle gjester kan by ved å kommunisere med auksjonarius. Alle lakseinteresserte som ikke kan møte i salen kan følge auksjonen minutt for minutt online, og selv legge inn bud ved å ringe et av panelmedlemmene, heter det på nettsidene til Reddvillaksen.  Dersom du følger auksjonen live via våre nettsider, kan du legge inn bud ved å ringe 993 20 196, 901 75 990 eller 404 60 330. Kveldens auksjon begynner altså klokken 17.30 og varer til klokken 21.30.

  Les også: Auskjonskatalogen er klar

  Hovedauksjonen går i kveld, 29. oktober, men allerede i morgen inviteres det til en rein nettauksjon, også denne til inntekt for villaksen. Reglene for nettauksjonen finner du her, og på samme måte som kveldens auksjon, sendes også nettauksjonen live.

  Les også: Serverer oppdrettslaks under Villaksauksjonen

  Dersom du ikke ønsker å by på noen av objektene, kan du likevel gi et bidrag til villaksen. Dette gjør du ved å følge denne linken. Mer om objektene som skal under hammeren i kveld og i morgen finner du ellers her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles