More

  Følg Villaksauksjonen live

  Fra klokken 17.30 i ettermiddag går Villaksauksjonen 2015 av stabelen fra Grev Wedels plass 9 i Oslo. Dersom du ikke kan stille selv, kan du følge det hele live hos oss, og ringe inn dine bud.

  Av: Endre Hopland

  – De 34 første objektene fra auksjonskatalogen legges ut på tradisjonell auksjon i salen, hvor alle gjester kan by ved å kommunisere med auksjonarius. Alle lakseinteresserte som ikke kan møte i salen kan følge auksjonen minutt for minutt online, og selv legge inn bud ved å ringe et av panelmedlemmene, heter det på nettsidene til Reddvillaksen.

  Dersom du følger auksjonen live via våre nettsider, kan du legge inn bud ved å ringe 993 20 196, 901 75 990 eller 404 60 330. Kveldens auksjon begynner altså klokken 17.30 og varer til klokken 21.30.

  Les også: Auskjonskatalogen er klar

  Hovedauksjonen går i kveld, 29. oktober, men allerede i morgen inviteres det til en rein nettauksjon, også denne til inntekt for villaksen. Reglene for nettauksjonen finner du her, og på samme måte som kveldens auksjon, sendes også nettauksjonen live.

  Les også: Serverer oppdrettslaks under Villaksauksjonen

  Dersom du ikke ønsker å by på noen av objektene, kan du likevel gi et bidrag til villaksen. Dette gjør du ved å følge denne linken. Mer om objektene som skal under hammeren i kveld og i morgen finner du ellers her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles