More

  Tidlig julegave fra Black Fly Eyes

  Som meldt tidligere i uken, har karene i Black Fly Eyes redigert film til den store gullmedalje nå i dagene før jul. Dette har resultert i en strålende førjulsgave til alle som liker fisking, friluft, villmark og generell galskap. Expedition Taimen tar deg med på en 23 minutter og 44 sekunder langt filmekspedisjon i upløyd, russisk villmark, alvorlig langt unna både mobildekning og folkeskikk. Dette er et «Gutta på tur»-eventyr som knuser Hjeltnes og Brimi langt ned i vadestøvlene. I den russiske villmarken lages det nemlig ikke mat med sjarlottløk og Sæter-rømme. Derimot skytes råvarene selv, og steikes hel på åpne flammer. Maskingevær er ellers en del av grunnutrustningen, sammen med kraftige fluestenger og digre fluer. Her fiskes det nemlig ikke småørret. Det aller meste som lever i Amur-elven er stort og sultent, og det er den mektige taimenen som er selve troféfisken. Denne filmen må du ta deg tid til å se før jul. Du vil garantert ikke angre.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles