More

  Svenskene inviterer på nytt fiskecruise

  Helgen 4.-5. februar 2017 er det dags for den årlige happeningen Fiskekryssningen mellom Stockholm og Mariehamn. Her er det fiske for alle penga, og arrangørene håper også på norsk deltakelse.

  Av: Endre Hopland

  – Dette blir en storslagen kryssing med et superpakket program. Vi regner med 600-800 besøkende, og det hadde vær veldig moro om noen av disse var trivelige nordmenn, sier Maria Ålander i arrangementkomiteen til Hooked.

  Det er Fiskejournalen som arrangerer Fiskekryssningen, sammen med SportFiskarna, KanalGratisAllt om Flugfiske og Viking Line. Ifølge Ålander kommer det til å skje mye om bord, så dersom det er et foredrag eller en workshop du absolutt ikke vil gå glipp av, gjelder det å få ut fingeren og forhåndsbestille en plass.

  – Utover dette går det fint an å dukke opp på døren fem minutter før aktiviteten starter. Alle foredrag og workshops er inkludert i Fiskekryssningen-billetten, med unntak av whisky-smakingen som koster 250 kroner. Denne betales direkte til Viking Line ved booking, sier hun til Hooked.

  Hele tanken bak Fiskekryssningen er å skape en arena der alle typer fiskere kan treffes, utveksle ideer og ha det moro i vintermørket.

  På nyttårsaften begynner fiskeserien Perch Pro på KanalGratis. Finaleprogrammet vil bli vist på storskjerm under Fiskekryssningen. Dette er likevel bare en av mange høydepunkt denne helgen. Andre ting det er verdt å merke seg er blant annet Q and A med selveste Jakub Vagner fra Discovery Channel.

  01_bildspel_fiskekryss
  TIL FISKEKRYSSNINGEN: TV-kjendisen Jakub Vagner har gjort fiskeserier for både Discovery og National Geographic. Under Fiskekryssningen intervjues han på scenen av Martin Falklind. (Foto: Privat)

  Det komplette programmet for fiskekryssningen finner du her, og som du ser er godbitene mange. Så dersom du lurer på hva du skal gi fruen til jul (det begynner nemlig å haste noe nokså alvorlig), eller har lyst til å koste på deg en aldri så liten gave til deg selv, look no further… Meld deg på i dag!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles