More

  MjøsService blir distributør av Motorguide

  MjøsService AS, innlandets største leverandør av elektronikk for jakt, fiske og fritidsbåt, tar fra 1, januar 2017 over distribusjonen av populære Motorguide.

  Av: Endre Hopland

  – Dette er første gang vi er distributør for et produkt, så det er spennende tider vi går i møte. Dette er jo en nisje, men det er jo også nisjer vi jobber med, så dette blir moro, sier MjøsService-eier og daglig leder, Stener Ruud, til Hooked.

  Det er Brunswick Marine som produserer de elektriske Motorguide-motorene, og MjøsService er nå hyret inn av selskapet for å overta og videreutvikle den positive trenden ProNav AS startet i 2016 med distribusjon av Motorguide i Norge.

  – Vi har jo vært en av forhandlerne til MotorGuide, og vi merker helt klart populariteten til disse fantastiske motorene. I år har vi kanskje hatt 15 salg direkte til kunder, men det er uten å ha gjort noen særlig jobb med det. Da denne muligheten dukket opp, var vi ikke i tvil om at vi ville takke ja til å ta distribusjonen. Markedet for disse motorene er stort, sier Ruud til Hooked.

  Motorguide har et stort utvalg av elektriske båtmotorer for både saltvann og ferskvann, og har siden 1984 vært en del av Brunswick-familien. Fokuset har hele tiden vært å levere motorer som er nyskapende, pålitelige og holdbare, med detaljer som gjør Motorguide til det naturlige valget for dagens sportsfiskere.

  Ved siden av Brunswick sine egne Mercury/Mercruiser-forhandlere, vil MjøsService nå bygge opp et eget forhandlernettverk. Motorer og tilbehør vil legges opp på et lokalt lager for rask og effektiv distribusjon.

  Ruud tror det kommer til å gå mange Motorguide-motorer de neste årene, og spesielt regner han med at det er mange havfiskere som vil investere.

  – Med både autopilot og cruise control er motorene er geniale til innlandsfiske, dorging som dropshot, men det er nok saltvannsfiskerne som kommer til å handle mest. En frontmontert Motorguide holder deg nemlig akkurat der du vil ligge, og gjør at en slipper vanskelig ankring på dypet, Helt genialt. De var ikke noen idioter de som fant opp denne teknoliogien, sier Ruud til Hooked.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles