Supersnelle og sluker for de virkelig lange kasteneDel dette:

På jakt etter ny snelle til sesongstart? Eller kanskje du bare trenger påfyll i slukskrinet? Ta en kikk på disse ferske utstyrsnyhetene.

At Revo-snellene til Abu Garcia er forbundet med kvalitet er det ingen som helst tvil om, men med nye Revo MGXtreme har Abu flyttet grensene for det ekstreme innen lavprofil-multiplikatorsneller. Med sitt nye design, høyteknologiske løsninger og en vekt på latterlige 128 gram, vil nok denne snellen rage høyt på manges ønskeliste denne våren.Det nye SLC-spolesystemet med keramiske lagre, kombinert med den nye IVCB-4-sentrifugalbremsen, gjør lange kast med lette sluker og spinnere mye enklere å kontrollere. Stativ i X-Mag-legering og gavler i C6-grafitt, gir også en meget stabil konstruksjon.

Supersnellen er også utstyrt med hele åtte HPCR-kulelager, og Carbon Matrix-bremsesystem gjør innsveiving og kjøring av fisk til en lek. Snellen har en veiledende pris på 4999 kroner, og markedsføres av Pure Fishing.

Les også: Vi har testet Revo Mgxtreme

Begynner det å skrante på sluker i skrinet? Eller er du rett og slett bare på jakt etter utstyr som gir deg lengre kast? Fast Cast er en sildesluk som virkelig gir deg lang rekkevidde. Den solide buken på sluken gir Fast Cast både bedre kasteegenskaper og finere svømmebevegelser og mer vibrering enn andre sildesluker.

Slukene kommer i syv forskjellige størrelser, og fem fargekombinasjoner. Prisen begynner på 59, og slukene markedsføres av Pure Fishing.

Del dette:
Prev Slik lager du ditt eget paternoster-takkel (Hooked+)
Next Junior-norgesmesteren med nydelige ørreter fra Mjøsa-isen

Comments are closed.