More

  Supersnelle og sluker for de virkelig lange kastene

  På jakt etter ny snelle til sesongstart? Eller kanskje du bare trenger påfyll i slukskrinet? Ta en kikk på disse ferske utstyrsnyhetene.

  At Revo-snellene til Abu Garcia er forbundet med kvalitet er det ingen som helst tvil om, men med nye Revo MGXtreme har Abu flyttet grensene for det ekstreme innen lavprofil-multiplikatorsneller. Med sitt nye design, høyteknologiske løsninger og en vekt på latterlige 128 gram, vil nok denne snellen rage høyt på manges ønskeliste denne våren.

  Det nye SLC-spolesystemet med keramiske lagre, kombinert med den nye IVCB-4-sentrifugalbremsen, gjør lange kast med lette sluker og spinnere mye enklere å kontrollere. Stativ i X-Mag-legering og gavler i C6-grafitt, gir også en meget stabil konstruksjon.  Supersnellen er også utstyrt med hele åtte HPCR-kulelager, og Carbon Matrix-bremsesystem gjør innsveiving og kjøring av fisk til en lek. Snellen har en veiledende pris på 4999 kroner, og markedsføres av Pure Fishing.

  Les også: Vi har testet Revo Mgxtreme

  Begynner det å skrante på sluker i skrinet? Eller er du rett og slett bare på jakt etter utstyr som gir deg lengre kast? Fast Cast er en sildesluk som virkelig gir deg lang rekkevidde. Den solide buken på sluken gir Fast Cast både bedre kasteegenskaper og finere svømmebevegelser og mer vibrering enn andre sildesluker.

  Slukene kommer i syv forskjellige størrelser, og fem fargekombinasjoner. Prisen begynner på 59, og slukene markedsføres av Pure Fishing.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles