More

  Rimelig kvalitetssnelle og Fireline i ny drakt

  Når vi nå er inne i årets siste kvartal, presenterer Pure Fishing et par nyheter det absolutt kan være verdt å ta en kikk på for spinn- og havfiskere.

  Penn Fierce II er en meget robust haspelsnelle til en helt overkommelig pris. Snellen har kraft og finesse, mye metall og styrke, og ikke minst har det vært fokus på funksjon under alle tenkbare forhold under utviklingen av snelleserien.

  Med hoveddrev i rustfritt stål og fem rustfrie kulelager, er dette også en snelle med lang levetid. Snellen leveres i modeller som dekker alt fra lette spinnfisket etter småørret, til tunge tak mot laks eller storsei. Snellen finnes for øvrig også med live liner-funksjon, spesielt tilpasset meitefiske, og prisen starter på hyggelige 1299 kroner.

  En annen hyggelig 2016-nyhet er at Fireline-snøret nå kommer som tracer, i en tofarget versjon. Snøret har de samme egenskapene som vanlig Fireline hva bruddstyrke og kasteegenskaper gjelder, men veksler mellom gul og svart ved hver 2,5 fot.

  Ved vertikal- og havfiske vil dette naturlig nok gi økt dybdekontroll, og ved kastefiske vil det være lettere å kontrollere lengden på kastene. Ved innsveiving kan hastigheten kontrolleres visuelt. Prisen på snøret starter på 299 per spole.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles