More

  Fusion fikk NMEA-prisen for sin toppmodell

  NMEA (National Marine Electronics Association) deler hvert år ut priser for beste maritime produkter i forskjellige kategorier. Multimedia Entertainment er ny kategori fra 2016, og her stakk Fusion av med prisen for Product of Excellence, med sin toppmodell AV750.

  – AV750 kom på markedet i fjor sommer, og er den mest kostbare modellen fra Fusion. Den er fullpakket med funksjoner, og har dessuten innebygd CD/DVD-spiller med mulighet for HDMI-tilkobling og ARC. Vi kan også nevne AM/FM, USB, AUX, blåtann, multisone med fire soner tilgjengelig, Fusion-link mot MFD-plottere ved hjelp av NMEA2000, trådløs betjening via app, klargjort for DAB+ og optisk bondet fargedisplay, melder ProNav, som markedsfører Fusion i Norge.

  I samme serie finnes også UD750, som i stedet for CD/DVD-spiller har innebygd UNIDOCK-modul for Apple- og Android-smarttelefoner, og er stor nok til å ha plass til iPhone 6S og Samsung Galaxy 6.

  – Det New Zealand-baserte selskapet Fusion produserer en hel serie med radio- og musikkanlegg, samt tilleggsutstyr utelukkende med tanke på maritimt miljø, produsert etter True-Marine-prinsipper. Produktene selges både til fritidsbåter og yrkesbåter, og den gode kvaliteten er kanskje noe av årsaken til salgsøkningen i Norge de siste to årene, skriver ProNav i en pressemelding.

  Fusion har iføkge den samme pressemeldingen også tatt ansvar når det gjelder DAB+, selv om det bare er i Norge FM-nettet skal legges ned. DAB100A leveres som en komplett DAB+-modul, inklusive antenne, og kan benyttes sammen med alle eksisterende modeller bortsett fra den aller minste, RA50.

  DAB100A antennen er for øvrig også testet ut av NRK med meget gode tilbakemeldinger.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles