More

  Nye Zazaa-sluker til sjøørret, laks og gjedde

  Den populære Zazaa- sluken fra Svartzonker er nå ute i nye størrelser og farger, til både sjøørret, laks og gjedde. Her finner du alle de nye kombinasjonene.

  Zazaa Seatrout-serien sitt nyeste tilskudd heter Zazza Trout. Dette er en kompakt epoxysluk med høy bæreflate og aggressiv gange, som gjør den egnet for mange typer fiskesituasjoner. Dette er en sikker vinner etter ørret og sjøørret.

  Slukene leveres i elleve effektive fargekombinasjoner, og de veier ti gram hver. Prisen på de nye slukene er 119 kroner per stykk.

  En bredere og tyngre variant er Zazaa Pike. Denne veier 50 gram, og er spesielt egnet for stor gjedde og laks. Sluken er elsket for sin lunkende og slingrende gange i både høyt og lavt tempo. Under spinnstopp vingler den nedover med en innbydende gange, og kan virkelig være redningen den dagen ingenting funker.

  Zazaa Pike kommer i syv fargekombinasjoner, og kosetr 199 kroner per stykk. Slukene, som makedføres av Pure Fishing, kan sees i denne bildeserien:

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles