More

  Holder deg tørr, uansett forhold

  Abu Garcia har i samarbeid med finske Ursuit fått denne solide tørrdrakten på markedet. Dette er bekledning for den virkelig seriøse sportsfiskeren.

  Tørrdrakten Abu Ursuitleveres med Gore-Tex-membran som ventilerer ut fuktighet, men som holder vind og vann ute. Gummimansjettene i halsen og rundt håndleddene, samt de påsveisede sokkene, sørger for å holde tett dersom en skulle havne i vannet.

  – Med Abu Ursuit vil du holde deg tørr og varm, selv under de verste fiskeforhold. Kle deg varmt og smart under, og med flytevest over, så er du rustet for tøffe dager på havet, melder Pure Fishing, som markedsfører produktet.

  Tørrdrakten leveres i egen bag, med hansker og balaklava i neopren, samt lue og reparasjonskit. Størrelsene varierer fra medium til XXL, og prisen er 14 999 kroner.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles