Nå kan du sikre deg Bekkis sine favoritterDel dette:

Ifølge den norske sportsfiskeprofilen Cato Bekkevold, gir hans utvalgte sortiment av Søvik-sluker og Prey-wobblere fangstgaranti under ørret- og røyefiske, dersom de brukes riktig.

Settene «Cato Bekkevolds utvalgte» fra Seeberg, inneholder nøye utvalgte agn som passer til de varierende forholdene man møter gjennom en vår-, sommer- og høstsesong. Enten det er lange kast eller kaldt-, varmt-, grunt- eller dypt vann, finner du en sluk eller wobbler til nettopp disse forholdene. Og skulle ørreten og røya ha annen fisk på menyen, finner du wobblere i naturtro kopier fra naturens egen meny i fire av disse settene.Catos utvalgte (3)

Catos utvalgte (2)

Catos utvalgte leveres i en kvalitetsboks fra den Japanske produsenten Meiho, og gratis DVD følger med de 2000 første solgte settene i boks. DVD-en er med Cato Bekkevold i hovedrollen, på hans egen hjemmebane i Tydalsfjellene i Sør-Trønderlag. Filmen handler om de unike fiskemulighetene i Tydal kommune, og den er fullstappet med Catos erfaringer for å lure fjellørret og røye med blant annet disse settene i hovedrollen. Filmen kan også kjøpes utenom settene.

Priser:

  • Cato’s Utvalgte 5 pk. 8-15g.                                       kr. 419,-
  • Cato’s Utvalgte 5 pk. 12-15g.                                     kr. 439,-
  • Cato’s Utvalgte wobblere 3 pk. 8g. 6 cm.                   kr. 389,-
  • Cato’s Utvalgte Wobblere 3 pk. 12g. 8,5 cm.              kr. 419,-
  • Markedføres av Seeberg.
Del dette:
Prev Har fått 60 arter i egen hjemkommune
Next Nye vadere fra Xstream

Comments are closed.