Hardy-katalogen 2017 er full av godbiterDel dette:

Lengter du etter varmere vær, innsektsspisende ørret og sølvblank laks? Kanskje den nye Hardy-katalogen kan korte ned ventetiden noe? Du kommer i alle fall i handlehumør.

Av: Endre Hopland

At Hardy står for kvalitet ned til minste detalj er ikke noen statshemmelighet, og en kjapp kikk på årets Hardy-katalog avslører at ingen har lagt på latsiden foran 2017-sesongen, heller. I årets katalog vil du finne en god del utstyr du drar kjensel på fra før av, men også helt nytt siklemateriale.Den allsidige sportsfiskeprofilen og fluefiskeren Asgeir Alvestad legger ikke skjul på at han er begeistret for Hardy. Han har tynt stenger og sneller fra den engelske utstyrsprodusenten maksimalt på det meste som finnes av muskelbunter, spesielt i varmere strøk, og han er strålende fornøyd med redskapen.

I årets Hardy-katalog synes Alvestad, som driver Norges største fiskeblogg, det er veldig mye moro å velge blant på stangfronten.

– Innen fluestenger kommer det i år en helt nye serie med Zephurs´ tohåndsstenger for laks. Disse skal erstatte legenden Zenith. I den andre enden av skalaen kommer en helt ny serie med smugler-stenger. Demon er serien med seksdelte stenger, som spenner seg fra #4 enhånds og opp til #10 tohånds. I tillegg kommer en virkelig retro lansering av en glassfiberserie med Sintrix-teknologi! Dette gjør at de som virkelig vil nyte følelsen av det klassiske ørretfiske fra elvebredden, nå får sine våteste drømmer oppfylt, sier Alvestad.

På snellenefronten kommer ikke den profilerte og meget dyktige sportsfiskeren unna selve Rolls Royce-modellen til Hardy, den fantastiske Fortuna.

– Denne kommer i en ny utgave i år, der selve snellen blir lettere, og bremsen blir raskere å stille under fight. I nesten motsatt ende av skalaen kommer en ny ultralite-snelle for de som vil ha lett og smekker redskap. Med en vekt på 80-90 gram og et fantastisk design, blir nok dette mange ørretfiskeres favoritt i årene som kommer, sier Alvestad.

Også den populære Kassett-snellen til Hardy får et løft i 2017, med enda bedre og flottere design enn tidligere.

– Systemet blir bedre, og bremsen blir raskere å stille når storfisken er kroket. På toppen av dette kommer også Marquisen tilbake. Den er oppdatert, men har beholdt alle de klassiske detaljene du kanskje kjenner. Hver eneste del er laget og satt sammen på fabrikken i England, sier Alvestad.

Hardy-katalogen 2017 kan du lese i sin helhet her. Kos deg!

Del dette:
Prev Jigskinz – slik fungerer det
Next Jakttider og fangsttider
Jakttider - Fangsttider

Comments are closed.