More

  Når på dagen er det best og fiske i sjøen? Flo eller fjære?

  Hei Lars,

  Når på dagen er det best og fiske? Flo eller fjære? Agn,sluk,jigg,wobbler,osv,kan du gi meg noen tips? Jeg fisker etter kveite,hyse,torsk,alle flyndrefisker, steinbit osv. alle svar mottas med et smil:)

  Roy Andre

   


   

  Roy Andre,

  Tidspunkt på dagene er ikke så viktig når du fisker i havet, men flo sjø er som regel alltid bedre enn fjære – vel og merke hvis du fisker fra land.

  Har du båt, kan du bare sitte der og le av tidevannstabellene mens du haler dem inn.

  Tips: Kveita trekker inn på grunt vann nå i mai, ofte helt opp til 5-10 meters dyp. Agn med en hel fisk eller katta til naboen. Husk kraftig utstyr.

  Lykke til,

  Lars L.

  Lars Lenth
  For fiskeinteresserte er han vel mest kjent som fluefisker og har lagd nærmere 30 programmer for NRK sammen med Bård Tufte Johannesen. - »På fisketur med Bård og Lars« Lars har også flere DVDer på samvittigheten, blant annet Tørrfluelandet (1,2 og 3.), Sjøørretlandet og andre. I tillegg til dette har han skrevet flere bøker; Den samme elva, Over bekken etter ørret, Fiskelykke, Flyt og Fluefiskerns Felthåndbok. Lars står bak mange av våre flotte fagartikler innen «Tips & Triks seksjonen, men du kan også når som helst spørre Lars om det du måtte lure på innen fisking. Sjekk ut "Spør eksperten!"

  Latest articles

  Previous article
  Next article

  Related articles