More

  Langhelg på fjellet med telting og fisking til våren? (Hooked+)

  Hei!

  Jeg og noen venner har veldig lyst til å ta en langhelg på fjellet med telting og fiske til våren/sommeren. Jeg lurte på om dere kanskje hadde noen tips til hvor det kan vært fint å dra for å finne et fjell hvor man kan parkere bilen, og gå en time eller to på søken etter fiskevann i åpent landskap? Gjerne 1-3 timer kjøring fra Oslo. Planen er å finne et sted hvor man kan campe i 3-4 dager uten å bli løpt ned av turister.

  – Mvh Joakim

  Hei du!

  Gausdal, Atna, Kjemsjøen og Engerdal er alle veldig flotte omåder som ligger ca. 3 timer fra Oslo. I Gausdal kan dere fiske ørret, røye, gjedde, abbor og sik med ukekort fra 200 kroner. Flere detaljer finner du her. Atnavassdraget ligger ca. 25 mil fra Oslo. Her kan du fiske ørret, røye og harr i flotte omgivelser. Flere detaljer finnes her

  På fjellet, i vakre omgivelser midt mellom Alvdal og Folldal, ligger Kjemsjøen. Her finnes ørret og røye å fiske etter. Flere detaljer finner du her. Personlig vil jeg også anbefale fisket og villmarka i Femund Engerdal.

  Her kan en velge blant 900 sjøer, tjern, bekker, elver og åer i Femund og Engerdals villmark, et område viden kjent for sitt gode fiske og særegne landskap. Flere detaljer finnes her. God tur og skitt fiske.

  – Mvh Gudmund Nygaard, innlandsfisker og villmarksentusiast

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles