More

  Langhelg på fjellet med telting og fisking til våren? (Hooked+)

  Hei!

  Jeg og noen venner har veldig lyst til å ta en langhelg på fjellet med telting og fiske til våren/sommeren. Jeg lurte på om dere kanskje hadde noen tips til hvor det kan vært fint å dra for å finne et fjell hvor man kan parkere bilen, og gå en time eller to på søken etter fiskevann i åpent landskap? Gjerne 1-3 timer kjøring fra Oslo. Planen er å finne et sted hvor man kan campe i 3-4 dager uten å bli løpt ned av turister.

  – Mvh Joakim

  Hei du!

  Gausdal, Atna, Kjemsjøen og Engerdal er alle veldig flotte omåder som ligger ca. 3 timer fra Oslo. I Gausdal kan dere fiske ørret, røye, gjedde, abbor og sik med ukekort fra 200 kroner. Flere detaljer finner du her. Atnavassdraget ligger ca. 25 mil fra Oslo. Her kan du fiske ørret, røye og harr i flotte omgivelser. Flere detaljer finnes her

  På fjellet, i vakre omgivelser midt mellom Alvdal og Folldal, ligger Kjemsjøen. Her finnes ørret og røye å fiske etter. Flere detaljer finner du her. Personlig vil jeg også anbefale fisket og villmarka i Femund Engerdal.

  Her kan en velge blant 900 sjøer, tjern, bekker, elver og åer i Femund og Engerdals villmark, et område viden kjent for sitt gode fiske og særegne landskap. Flere detaljer finnes her. God tur og skitt fiske.

  – Mvh Gudmund Nygaard, innlandsfisker og villmarksentusiast

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles