More

  Kastestang, snelle og sene til saltvannsbruk (Hooked+)

  Hei 🙂

  – Har dere noen gode råd til kastestang, snelle og sene til saltvannsbruk? Bruker mest 14-24g. sluker. Leter etter en stang med god kastelenge, men som også er fin å ta med på gåturer.

  – Lars Hermansen  Heisann!

  – Det finnes mye bra på markedet, og du sier ikke noe om pris, så jeg har lagt meg et sted midt imellom. Jeg kan absolutt anbefale den firedelte Fenwick Aetos 9′ 6-24 gram til ditt fiske. Har Aetos selv, dog todelt og litt kortere, siden jeg liker korte stenger når jeg jigger, men til slukfiske er det greit med litt lengde på stanga. Har vært fornøyd med min Aetos. Lett, god rygg og den kaster langt til en god pris. Siden den er firedelt tar den også liten plass og er kjekk å ha med seg på tur. Snellevalget til denne stanga vil være en Shimano-snelle i størrelse 2500, rigget med 0,13 eller 0,15 mm Powerpro og ca. en meter med 0,25 mm fluorkarbon til fortom. Sneller av god kvalitet og fin pris er feks. Shimano Sedona med frontbrems til rundt 800 kroner eller Shimano Exage 2500 FD til ca. 900 kroner. Jeg har brukt begge snellene og jeg kan skrive under på at dette er sneller av høy kvalitet. Hvis man kan gå litt opp i pris, så er Shimano Technium 2500 FD et godt valg. Fant den på nettet til kr. 1399,-. Håper dette hjelper deg på veien. Lykke til!

  – Mvh Jørgen Ødmann Andersen, allroundfisker og fiskeblogger

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles